Zarah van Ouwerkerk
HR functionaris

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbinnen je jezelf uitstekend kunt ontplooien? Maak jij het verschil? Dan nodigen we je uit om OSN te komen versterken!

Wij zijn op zoek naar een communicatief vaardige, klantgerichte en enthousiaste:

Allround Medewerker Servicedesk

De servicedesk verwerkt orders ten behoeve van tonerleveringen, ontvangt service calls en maakt de dagplanning voor engineers en installatieprojecten. In deze functie ben je een spin in het web die al deze processen beheerst. Samen met je collega's van de servicedesk zorg je ervoor dat onze klanten worden ontzorgd. 

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • Binnenkomende orders verwerken;
  • Invoeren van bestellingen voor verbruiksmaterialen zoals toners en cartridges;
  • Inregelen van bestelprocessen;
  • Klanten informeren over de status van bestellingen en storingen; 
  • Telefoon beantwoorden, vragen beantwoorden en de afhandeling regelen;

Jouw profiel:

Je hebt MBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar werkervaring in een service functie. Daarnaast ben je ondernemend en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Uiteraard beschik je over een sterke servicegerichte instelling en ben je oplossing- en resultaatgericht. Je bent een teamplayer en je staat met beide benen op de grond. Tot slot kan je je inleven in verschillende doelgroepen en beschik je over een positieve, energieke en humorvolle instelling.

Wat biedt OSN?

Werken bij OSN betekent deel uit maken van een enthousiast team. Je krijgt volop kansen om jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen. Verder krijg je van ons goede arbeidsvoorwaarden en diverse trainingsmogelijkheden, onder andere via de OSN University. 

Wie zijn wij? 

Je komt terecht bij een bedrijf met een heldere visie en ambitieuze doelstellingen. Team OSN is gedreven om deze te behalen. Wij werken open, eerlijk en op basis van vertrouwen. Wij maken werken eenvoudiger met innovatieve documentoplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze persoonlijke aanpak, klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en deskundig personeel.

Interesse? 

Herken jij je zelf in het profiel en lijkt het je leuk om team OSN te komen versterken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van een motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie sturen per email naar solliciteren@osn.nl en richten aan Sven Verschoor.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.