Zarah van Ouwerkerk
HR functionaris

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbinnen je jezelf uitstekend kunt ontplooien? Ben je ambitieus? Dan nodigen we je uit om OSN te komen versterken!

Binnen onze Service afdeling zijn wij zijn op zoek naar een communicatief vaardige, klantgerichte en enthousiaste:

Allround Medewerker Servicedesk

De Servicedesk verwerkt orders ten behoeve van tonerleveringen, ontvangt service calls en maakt de dagplanning voor engineers en installatieprojecten. In deze functie ben je een spin in het web die al deze processen beheerst. Je brengt ervaring en senioriteit mee waardoor je collega’s op jou kunnen bouwen. Samen met je collega's van de servicedesk zorg je ervoor dat onze klanten worden ontzorgd. 

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • Binnenkomende orders verwerken;
  • Bestellingen voor verbruiksmaterialen zoals toners en cartridges;
  • Inregelen van bestelprocessen;
  • Klanten informeren over de status van bestellingen en storingen; 
  • Telefoon beantwoorden, vragen beantwoorden en de afhandeling regelen;
  • Coördinatie en begeleiding van het serviceteam van 6 collega's;
  • Bewaking van SLA's en het begeleiden van escalaties.

Jouw profiel:

Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau en ruime werkervaring. Daarnaast ben je ondernemend en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Uiteraard beschik je over een servicegerichte instelling en ben je oplossing- en resultaatgericht. Je bent een teamplayer, flexibel en je staat met beide benen op de grond. Tot slot kan je je inleven in verschillende doelgroepen, ben je integer en beschik je over een positieve, energieke en humorvolle instelling.

Wat biedt OSN?

We bieden je een contract met uitzicht op een vast contract, uitstekende arbeidsvoorwaarden, diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden. Werken bij OSN betekent deel uit maken van een jong en enthousiast team waarbinnen je volop kansen krijgt om jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen.

Wie zijn wij? 

OSN houdt zich bezig met levering en onderhoud van multifunctionele printers. Daarnaast helpen onze diensten meer dan 500  organisaties om hun analoge en digitale bedrijfsprocessen te beheersen. Wij maken werken eenvoudiger door het creëren van innovatieve oplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en ons kundig personeel.

Interesse? 

Herken jij je zelf in het profiel en lijkt het je leuk om bij OSN te komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Je kunt je sollicitatie sturen per email naar solliciteren@osn.nl en richten aan Ed van Duijn. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.