Bent u klaar voor de Wet bescherming persoonsgegevens?

voordeel digitale factuurverwerking
Onderschat beveiligingsrisico’s niet

73% van de security managers verwacht binnen twee jaar het slachtoffer te worden van een datalek.

voordeel digitale factuurverwerking
Is uw netwerk veilig?

Maar liefst 64% van de IT-managers denkt dat ze met malware besmette printers in hun netwerk hebben.

voordeel digitale factuurverwerking
Beveilig uw printomgeving binnen enkele uren

Binnen 3 uur kan uw volledige printerpark beveiligd zijn en kunt u aantonen dat u voldoet aan de Wet bescherming persoonsgegevens. 

Een risico assessment geeft u snel inzicht in de huidige staat van uw printerpark

Voorkom het lekken van data door interne aanvallen

Aan de beveiliging van netwerken wordt steeds meer aandacht besteed. Een onderbelicht onderdeel hiervan is de beveiliging van (oude) printers. 65% van de datalekken gebeurt van binnenuit waardoor uw firewall buitenspel wordt gezet. Aanvallen van binnenuit zijn niet altijd moedwillige inbreuken door eigen medewerkers. Data kan ook lekken door nalatigheid van de IT-afdeling of fouten in bedrijfsprocessen. Met onze oplossingen voorkomt u het lekken van uw waardevolle data door het beveiligen van de functies die interne lekken mogelijk maken.

Quick Assessment

Door een Quick Assessment uit te voeren op een gedeelte van uw printerpark maken wij inzichtelijk of uw printerpark goed beveiligd is. Mogelijk is er niks aan de hand. Als dat wel zo is, dan kunnen wij dit binnen enkele uren voor u oplossen.

 

Bescherm uw documenten tegen aanvallen

Meldplicht datalekken

Deze meldplicht houdt in dat bedrijven die persoonsgegevens verwerken datalekken moeten melden, soms zelfs aan de betrokkenen (dus degene van de gestolen persoonsgegevens). Er wordt gesproken van een datalek als er een inbreuk is op de beveiliging van persoonsgegevens. Bij het niet naleven van deze meldingsplicht kan de Autoriteit Persoons Gegevens hiervoor zeer hoge boetes opleggen; deze kunnen oplopen tot wel 810.000 euro. Voorbeelden van datalekken zijn verloren USB-sticks, bestanden of afdrukken. Het is van belang dat u kunt aantonen wat u exact heeft gedaan om datalekken te voorkomen. Met JetAdvantage Security Manager kunt u aantonen wat u precies heeft gedaan om uw printomgeving te beveiligen.

Altijd klaar voor uw security audit

Steeds vaker maakt de printeromgeving onderdeel uit van een security audit. Door de beveiliging van uw printers op hetzelfde niveau te brengen als de andere onderdelen van uw omgeving hoeft u zich geen zorgen te maken. Een printer bevat tegenwoordig dezelfde onderdelen als een computer maar kan daarnaast ook nog printen. In het onderstaande overzicht ziet u waar u allemaal aan moet denken

Nieuwe devices worden automatisch beveiligd

Ook nieuwe machines zijn zonder handmatige handelingen up-to-date.

JetAdvantage is de enige policy based beveiligingsoplossing waarmee de beveiliging van uw printerpark kan worden geautomatiseerd. Bij iedere herstart worden 250 security instellingen automatisch gevalideerd. Als nieuwe printers worden toegevoegd aan uw vloot worden deze automatisch geconfigureerd volgens uw in de policy gedefinieerde instellingen.

Al uw data wordt versleuteld opgeslagen

In veel gevallen is de data op de harde schijf van uw printer versleuteld. De netwerkverbinding er naartoe echter vaak niet. Onze oplossingen zorgen ervoor dat ook uw communicatie van en naar de printer wordt versleuteld waardoor ook de data die in beweging is, niet kan worden onderschept.

 

Functies

Alle benodigde functies voor waterdichte beveiliging van uw printomgeving.

Bekijk alle koppelingen
Sure Start

Iedere keer als de printer wordt opgestart, controleert de software de integriteit van de BIOS. Als er onregelmatigheden worden gedetecteerd worden deze automatisch hersteld.

White listing

De printer accepteert alleen door HP gecontroleerde software waardoor uw firmware nooit besmet kan zijn.

Run-Time intrusion Detection

De firmware en het geheugen worden continu op onregelmatigheden gecontroleerd. Zodra een inbreuk wordt gedetecteerd herstelt de software deze automatisch.

Back-wards compatible

De Sure Start en andere updates kunnen ook worden uitgerold over printers die u al enkele jaren in gebruikt heeft.

Security Manager

Het eerste en enige policy based beveiligingsplatform voor printomgevingen.

Private Print

Cloud based follow-me oplossing.

Plan uw security assessment

Een van onze consultants maakt van een gedeelte van uw printomgeving inzichtelijk of uw documenten goed beschermd zijn. Mocht er aanleiding zijn voor verder onderzoek dan kan dit binnen enkele uren worden opgelost.

  • Op locatie of via webmeeting
  • Annuleren mag
  • Vrijblijvend
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_down
:
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_down
Niet alle velden zijn correct ingevuld