Ook OSN doet er alles aan om volgens de richtlijnen van het RIVM de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

2 min. leestijd

We zijn met elkaar in een bijzondere situatie terechtgekomen, waarbij ons normale contact wellicht niet mogelijk is. Ook OSN doet er alles aan om volgens de richtlijnen van het RIVM de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Lees meer

Fleetmanagement ontzorgt het VUmc in Amsterdam

4 min. leestijd

Amsterdam UMC, locatie VUmc, biedt topzorg aan patiënten. Men zet zich daar dagelijks in voor goede zorg, onderzoek, onderwijs en opleiding. Om dit te faciliteren zijn er onder andere goed werkende documentprocessen nodig. OSN is leverancier van de multifunctionals en bijbehorende print- en scansoftware. Jerry Brouwn is monteur en Fleet Operator die het dagelijkse beheer van deze multifunctionals en print- scansoftware op locatie VUmc uitvoert.

Lees meer

Universitair Medisch Centrum Utrecht kiest voor OSN

1 min. leestijd

Het UMC Utrecht heeft in 2018 de openbare Europese aanbesteding voor het huren van (multifunctionele) printers inclusief all-in onderhoud en bijbehorende diensten gegund aan OSN. De aanbesteding is gegund op basis van de kwaliteit en prijs van de inschrijving. Begin dit jaar is de implementatie van de nieuwe printomgeving afgerond.

Lees meer

Verbeter uw scanprocessen met kunstmatige intelligentie

4 min. leestijd

Iedereen is het erover eens dat papier processen vertraagt, bedrijven geld kost en een negatief effect heeft op de klanttevredenheid. Veel organisaties digitaliseren daarom post en andere documenten zodra ze worden ontvangen. Hierdoor kunnen de gedigitaliseerde documenten in dezelfde workflow worden opgenomen als per e-mail ontvangen documenten. Door aan dit proces kunstmatige intelligentie toe te voegen, worden alle resterende handmatige handelingen uit het proces gehaald. Alle..

Lees meer

OSN wint aanbesteding Scannen en postverwerking Gemeente Amsterdam

1 min. leestijd

De Gemeente Amsterdam heeft de Europese aanbesteding “Scanvoorziening incl. Digitaal Postverwerkings Systeem gemeente Amsterdam” gegund aan OSN Nederland. OSN gaat een redundant ingerichte scanvoorziening leveren inclusief training, onderhoud, beheer en de volledige inrichting en implementatie.

Lees meer

Release update PaperCut versie 19.0

3 min. leestijd

Recent is de nieuwste versie van PaperCut uitgebracht. Wij zetten hier de belangrijkste veranderingen op een rij.

Lees meer over versie 19 van PaperCut

Aanstelling Anneke Petersen van Viegen als Algemeen directeur van OSN

1 min. leestijd

Op 1 september wordt Anneke aangesteld als algemeen directeur van OSN Nederland. De afgelopen maanden heeft terugtredend directeur Chris Tito zijn taken overgedragen aan Anneke. Chris Tito heeft dit voorjaar intern aangegeven te willen stoppen als directeur van OSN. Na 18 jaar bij OSN heeft Chris er voor gekozen om opzoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Lees meer

Everyoneprint en OSN sluiten samenwerkingsovereenkomt

1 min. leestijd

Steeds meer organisaties verplaatsen werkplekken en IT-infrastructuur naar de cloud. Het Hybrid Cloud Platform  (HCP)  van Everyoneprint werkt volledig vanuit de cloud zonder lokale printservers. Hierdoor wordt het voor organisaties mogelijk om de volledige printomgeving incl. follow-me vanuit de cloud te laten werken en beheren. De voor het Hybrid Cloud Platform ontwikkelde driver is multibrand met volledige ondersteuning voor alle grote fabrikanten. HCP sluit perfect aan op de..

Lees meer over de samenwerking met EOP

OSN gaat samenwerken met 3D printspecialist Landré

1 min. leestijd

Landré, specialist op het gebied van 3D print en productietechnologie voor de maakinstructie, en OSN Nederland gaan samenwerken. Hierdoor wordt de 3D kennis van Landré ook beschikbaar gemaakt voor OSN klanten. Landré heeft net als OSN heeft een merkonafhankelijk portfolio met daarin de belangrijkste merken op de Nederlandse markt. Landré is op dit moment de enige leverancier van HP 3D printers in Nederland.

Lees meer

HP Printing & Imaging Partner of the Year 2017

1 min. leestijd

Tijdens het HP Amaze Channel event heeft OSN wederom de award mogen ontvangen in categorie de "HP Printing & Imaging partner of the year 2017”. In 2018 zijn we dan ook extra trots om weer Platinum partner van HP te zijn. Beide zullen een mooie plek krijgen in onze nieuwe multi-brand showroom met zowel HP als Canon, Xerox en Lexmark!

Lees meer

Printkosten besparen

2 min. leestijd

Het besparen op printkosten is voor vrijwel iedere organisatie prioriteit nummer 1 bij het afsluiten van een nieuwe overeenkomst. Hoewel een nieuw voorstel op het eerste gezicht vaak een flinke besparing lijkt te realiseren, zijn het meestal vervelende voorwaarden of verborgen kosten uit oude contracten die roet in het eten gooien. Om u opweg te helpen naar een kostenbesparende maar mogelijk nog belangrijker, flexibele en transparante overeenkomst, hebben we de onderstaande blogs..

Zo kunt u besparen op uw printkosten

Printkosten en contracten vergelijken

3 min. leestijd

Tijdens het vergelijken van uw huidige contract en een voorstel dat u heeft ontvangen, is het belangrijk dat u verder kijkt dan alleen de prijs per pagina en initiële investering. Flexibiliteit in een printcontract, zodat u kan inspelen op veranderingen in uw bedrijf en omgeving, is voor veel organisaties minstens net zo belangrijk. Weet u of u over vijf jaar nog net zoveel print als op dit moment? Door in uw vergelijking de onderstaande factoren mee te nemen, creëert u een..

Printkosten en contracten vergelijken

Print Assessment - Grip op uw printbeleid

3 min. leestijd

Een volledig beeld schetsen van een omvangrijk printerpark kan lastiger zijn dan het lijkt. Vooral als de omgeving bestaat uit veel soorten printers, tikprijzen en meerdere contracten. Voor organisaties die hier bij ondersteund willen worden, bieden wij een vrijblijvende inventarisatie aan. Dit wordt door OSN altijd gedaan volgens het onderstaande stappenplan:

Bekijk bericht

Printkosten berekenen

3 min. leestijd

Voor organisaties die printers, service en verbruiksmaterialen zoals toners niet gezamenlijk inkopen, is het vaak onduidelijk hoeveel de totale printkosten precies bedragen. Vervelend omdat het berekenen van de totale kosten stap één is naar printkosten beheersen en verlagen. Daar wordt handig op ingesprongen door een aantal websites waarop u eenvoudig uw totale kosten zou kunnen berekenen. U weet echter pas zeker dat uw kostenoverzicht betrouwbaar is, als u uw kosten zelf..

Lees meer

OCR software 2.0: Machine learning en Documents analytics

3 min. leestijd

Eindelijk is het moment daar: OCR software die wel waarmaakt wat er beloofd wordt. Vrijwel iedere organisatie heeft wisselvallige ervaringen met OCR software. Vaak zorgt een kleine verandering in document lay-out ervoor dat de software opnieuw moet worden geconfigureerd. Het enige wat dit soort OCR oplossingen doen is het omzetten een ‘plat’ beeld naar een document met datalaag. Dit wordt gedaan zonder naar de werkelijke betekenis van de documenten te kijken waardoor dit proces..

Lees meer

60% van de bedrijven heeft onbeveiligde printers, u ook?

4 min. leestijd

Er zijn zoveel statistieken die pijnlijk duidelijk maken hoeveel organisaties hun printomgeving en persoonsgegevens slecht beveiligd hebben, dat we het maar bij deze laten: 60% van de organisaties heeft onbeveiligde printers binnen haar netwerk (IDG, 2017). Dat is prettig voor hackers zoals Peter Kim, auteur van het boek ‘The Hackers Playbook’. Vanwege de slechte beveiliging beginnen hackers zoals hij vaak bij de multifunctionals van een organisatie: “I search for a multifunctial..

Lees meer

Welkom op onze blog.

1 min. leestijd

Eerlijk, helder en direct. bij ons geen open deuren maar informatie waar u echt wat aan heeft. We gaan schrijven over nieuws en ontwikkelingen in de markt. Onze eerst blogserie gaat onder andere over de manier waarop vastgeroeste partijen klanten strikken door zoveel mogelijk onduidelijkheid te creëren in hun contracten. Daarnaast gaan we dieper in op veelbesproken onderwerpen zoals betere beveiliging van uw printomgeving en hoe u deze eenvoudiger kan beheren. Wist u bijvoorbeeld..

Bekijk bericht