Printkosten en contracten vergelijken

3 min. leestijd

Tijdens het vergelijken van uw huidige contract en een voorstel dat u heeft ontvangen, is het belangrijk dat u verder kijkt dan alleen de prijs per pagina en initiële investering. Flexibiliteit in een printcontract, zodat u kan inspelen op veranderingen in uw bedrijf en omgeving, is minstens net zo belangrijk. Weet u of u over vijf jaar nog net zoveel print als op dit moment? Door in uw vergelijking de onderstaande factoren mee te nemen, creëert u een volledig beeld van uw..

Printkosten en contracten vergelijken

Remy Tito en Michiel de Roder toegevoegd aan directie OSN Nederland

1 min. leestijd

Interim commercieel directeur Theo Willems is verheugd te melden dat OSN haar directie heeft versterkt met twee nieuwe directieleden, teneinde de verder groei van de organisatie mogelijk te maken. Vanaf 3 juli zijn Remy Tito en Michiel de Roder toegevoegd aan de directie.

Lees meer

Print Assessment - Grip op uw printbeleid

3 min. leestijd

Een volledig beeld schetsen van een omvangrijk printerpark kan lastiger zijn dan het lijkt. Vooral als de omgeving bestaat uit veel soorten printers, tikprijzen en meerdere contracten. Voor organisaties die hier bij ondersteund willen worden, bieden wij een vrijblijvende inventarisatie aan. Dit wordt door OSN altijd gedaan volgens het onderstaande stappenplan:

Bekijk bericht

Tips van OSN

2 min. leestijd

Voor organisaties die hun hardware, service en verbruiksmateriaal niet gezamenlijk inkopen is het vaak onduidelijk hoeveel de totale printkosten precies bedragen. Vervelend omdat het berekenen van de totale kosten stap één is naar printkosten beheersen en verlagen. Daar wordt handig op ingesprongen door een aantal websites waarop u eenvoudig uw totale kosten zou kunnen berekenen. Er zijn meerdere ‘Printkosten Calculators’ te vinden die u kunnen voorzien van de nodige onzin. De..

Lees meer

OCR software 2.0: Machine learning en Documents analytics

2 min. leestijd

Eindelijk is het moment daar: OCR software die wel waarmaakt wat er beloofd wordt. Vrijwel iedere organisatie heeft wisselvallige ervaringen met OCR software. Vaak zorgt een kleine verandering in document lay-out ervoor dat de software opnieuw moet worden geconfigureerd. Het enige wat dit soort OCR oplossingen doen is het omzetten een ‘plat’ beeld naar een document met datalaag. Dit wordt gedaan zonder naar de werkelijke betekenis van de documenten te kijken waardoor dit proces..

Lees meer

60% van de bedrijven heeft onbeveiligde printers, u ook?

4 min. leestijd

Er zijn zoveel statistieken die pijnlijk duidelijk maken hoeveel organisaties hun printomgeving en persoonsgegevens slecht beveiligd hebben, dat we het maar bij deze laten: 60% van de organisaties heeft onbeveiligde printers binnen haar netwerk (IDG, 2017). Dat is prettig voor hackers zoals Peter Kim, auteur van het boek ‘The Hackers Playbook’. Vanwege de slechte beveiliging beginnen hackers zoals hij vaak bij de multifunctionals van een organisatie: “I search for a multifunctial..

Lees meer

Printkosten verlagen door uw contracten te analyseren

4 min. leestijd

Veel organisaties in Nederland zijn nog met handen en voeten gebonden aan printcontracten die weinig ruimte bieden voor flexibiliteit en veranderende behoeften. In de afgelopen jaren hebben wij veel organisaties geholpen de printkosten te verlagen en zich te bevrijden uit de greep van enkele Managed Print Services (MPS) leveranciers in Nederland. De ervaringen die wij opgedaan hebben, delen wij graag met u, zodat u niet in dezelfde valkuilen stapt.

Lees meer

Welkom op onze blog.

1 min. leestijd

Eerlijk, helder en direct. bij ons geen open deuren maar informatie waar u echt wat aan heeft. We gaan schrijven over nieuws en ontwikkelingen in de markt. Onze eerst blogserie gaat onder andere over de manier waarop vastgeroeste partijen klanten strikken door zoveel mogelijk onduidelijkheid te creëren in hun contracten. Daarnaast gaan we dieper in op veelbesproken onderwerpen zoals betere beveiliging van uw printomgeving en hoe u deze eenvoudiger kan beheren. Wist u bijvoorbeeld..

Bekijk bericht