Pim Scholten
p.scholten@osn.nl

Wij posten over nieuws en functionaliteiten, interviews met klanten, de vragen via #vraaghetOSN en delen onze kennis over informatiebeheer

Terug naar het overzicht keyboard_arrow_right

Op 1 september wordt Anneke aangesteld als algemeen directeur van OSN Nederland. De afgelopen maanden heeft terugtredend directeur Chris Tito zijn taken overgedragen aan Anneke. Chris Tito heeft dit voorjaar intern aangegeven te willen stoppen als directeur van OSN. Na 18 jaar bij OSN heeft Chris er voor gekozen om opzoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Theo Willems
CCO Saphin B.V. (Aandeelhouder OSN Nederland B.V)

"Wij hebben het volste vertrouwen dat we in Anneke de juiste persoon hebben gevonden die de ingezette strategie van OSN Nederland gaat voortzetten. Met haar kennis en ervaring van het bedrijf en in de sector zal zij waarde toevoegen aan OSN. De unieke formule die OSN de afgelopen jaren heeft opgebouwd, zal zij ongetwijfeld weten te versterken. Wij wensen Anneke veel succes in haar nieuwe rol."

Anneke vervult momenteel de rol van commercieel directeur bij OSN. Hiervoor heeft Anneke verschillende marketing en sales functies vervuld bij Terberg Leasing, Fastbyte en Ricoh. Theo Willems blijft namens aandeelhouder Saphin, in de rol van bestuurder, nauw betrokken bij de ontwikkelingen van OSN.

Anneke Petersen van Viegen
Algemeen directeur

Ik ben erg trots op mijn OSN collega’s en erg blij dat ik met hen verder kan bouwen aan een betrouwbare, transparante en toekomstgerichte organisatie. Het is inspirerend om met flexibele contracten, de ervaren service organisatie en vele software mogelijkheden onze klanten verder te helpen om zorgeloos en efficiënter te werken. De korte lijnen binnen de organisatie zorgen voor een no nonsense en oplossingsgerichte houding. De oprechte interesse voor collega’s, klanten en partners leiden tot enorm leuke en langdurige samenwerkingen. Ik ben vereerd dat ik in de positie van algemeen directeur OSN verder mag laten groeien.

Enkele weken geleden hebben wij feestelijk afscheid genomen van Chris. Natuurlijk bedanken wij Chris voor alle jaren prettig samenwerken en wensen we hem veel succes in de toekomst! 

Chris Tito

“OSN heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende bedrijven in traditionele print- en vooruitstrevende digitale documentoplossingen. Ik kijk daar met gepaste trots en veel plezier op terug. Voor mij is nu het moment daar om het stokje over te dragen aan een nieuwe directie en uiterst ervaren managementteam. Samen met de vernieuwde propositie is OSN klaar voor de volgende fase.”

Terug naar het overzicht
close
icoon pijl +1 karmapunt voor het delen