Pim Scholten
p.scholten@osn.nl

Wij posten over nieuws en functionaliteiten, interviews met klanten, de vragen via #vraaghetOSN en delen onze kennis over informatiebeheer

Terug naar het overzicht keyboard_arrow_right

Landré, specialist op het gebied van 3D print en productietechnologie voor de maakinstructie, en OSN Nederland gaan samenwerken. Hierdoor wordt de 3D kennis van Landré ook beschikbaar gemaakt voor OSN klanten. Landré heeft net als OSN heeft een merkonafhankelijk portfolio met daarin de belangrijkste merken op de Nederlandse markt. Landré is op dit moment de enige leverancier van HP 3D printers in Nederland.

Landre_en_OSN_Nederland.jpg
Jan Floor van Egmond
Directeur

“De 3D print techniek leidt tot gepersonaliseerde producten en verandert de keten waardoor de gebruiker producent wordt. De samenwerking met OSN stelt ons in staat deze technieken bij nieuwe doelgroepen te introduceren die buiten de klassieke productie industrieën liggen”

Over Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in CNC productietechnologieën voor de maakindustrie. Met een jarenlange kennis en ervaring op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofverwerking en rapid manufacturing biedt Landré u een solide basis om een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie mogelijk te maken. Landré levert daarmee een essentiële bijdrage aan de versterking van de concurrentiepositie van de Nederlandse en Belgische maakindustrie.

Remy Tito
Commercieel directeur

“Met het sluiten van een strategisch partnership met Landré bieden wij onze relaties de mogelijkheid invulling te geven aan vraagstukken rondom 3D-printing, prachtige technologie waarvan wij veel verwachten”

Terug naar het overzicht
close
icoon pijl +1 karmapunt voor het delen