Pim Scholten
p.scholten@osn.nl

Wij posten over nieuws en functionaliteiten, interviews met klanten, de vragen via #vraaghetOSN en delen onze kennis over informatiebeheer

Terug naar het overzicht keyboard_arrow_right

Het UMC Utrecht heeft in 2018 de openbare Europese aanbesteding voor het huren van (multifunctionele) printers inclusief all-in onderhoud en bijbehorende diensten gegund aan OSN. De aanbesteding is gegund op basis van de kwaliteit en prijs van de inschrijving. Begin dit jaar is de implementatie van de nieuwe printomgeving afgerond.

De overeenkomst is aangegaan voor een periode van 5 jaar, met de optie tot verlenging van drie keer één jaar. De opdracht bestaat uit het leveren van multifunctionele printers en printers, inclusief Follow-me software. Het UMC Utrecht ontvangt de nieuwste generatie milieuvriendelijke multifunctionele printers van HP.

Het UMC Utrecht is een internationaal toonaangevend universitair medisch centrum waarin kennis over gezondheid, ziekte en zorg, voor patiënt en samenleving wordt gemaakt, getoetst, gedeeld en toegepast.

Anneke Petersen van Viegen
Algemeen directeur

“Wij zijn zeer verheugd met de gunning van deze aanbesteding aan OSN en verwelkomen het ziekenhuis graag als nieuwe relatie. Wij kijken er naar uit om het UMC Utrecht de komende jaren te ontzorgen en te ondersteunen.”

Met de door OSN aangeboden oplossing krijgt het UMC Utrecht  een gebruiksvriendelijke, milieuvriendelijke, veilige en zeer complete Printomgeving. Belangrijkste uitgangspunten hierin zijn een implementatie, flexibiliteit, kosten efficiency, informatieveiligheid en volledige ontzorging van het printproces.

Leon Wildner
Teamleider binnen de directie IT van het UMC Utrecht

“OSN zorgt voor onze printers en ontzorgt de medewerkers van het UMC Utrecht zodat zij de juiste zorg kunnen besteden voor de patiënt.”

Terug naar het overzicht
close
icoon pijl +1 karmapunt voor het delen