Pim Scholten
p.scholten@osn.nl

Wij posten over nieuws en functionaliteiten, interviews met klanten, de vragen via #vraaghetOSN en delen onze kennis over informatiebeheer

Terug naar het overzicht keyboard_arrow_right

De Gemeente Amsterdam heeft de Europese aanbesteding “Scanvoorziening incl. Digitaal Postverwerkings Systeem gemeente Amsterdam” gegund aan OSN Nederland. OSN gaat een redundant ingerichte scanvoorziening leveren inclusief training, onderhoud, beheer en de volledige inrichting en implementatie.

Peter Schutten
Manager Solutions

We zijn ontzettend blij met de gunning van de aanbesteding voor scanning in de Gemeente Amterdam. In de door ons aangeboden scanoplossing wordt een razendsnelle scanstraat gecombineerd met intelligente software. Hierdoor kunnen we bijdragen aan het bereiken van de doelstellingen omtrent dienstverlening aan Amsterdammers.

Handtekening_digitale_scanstraat_gemeente_Amsterdam_klein

Door automatische classificatie en metadata extractie te combineren met een scanstraat, kan de Gemeente Amsterdam straks post binnen 24 uur overal digitaal aanbieden in het juiste systeem en bij de juiste behandelaar. Wilt u meer weten?  Informatie over de aanbesteding vindt u op Tenderned en hier kunt meer lezen over onze hoog volume intelligente scanoplossingen.

Terug naar het overzicht
close
icoon pijl +1 karmapunt voor het delen