Uw uitdagingen op het gebied van digitalisering geven ons energie.

Wij hebben ervaring met eenvoudige oplossingen die het mogelijk maken om onderweg snel en eenvoudig een document toe te voegen aan een personeelsdossier, maar ook met scanstraten die 800.000 poststukken per maand digitaliseren.

Gescande documenten worden automatisch gerouteerd naar de juiste bestemming.
Scans automatisch routeren

Scans zijn direct beschikbaar in uw applicaties en worden op een gestructureerde manier gearchiveerd waardoor waardevolle data nooit verloren kan gaan.

Digitaliseer archief en foto's met OCR en maak ze snel bewerk- en vindbaar.
Intelligent scannen en classificeren

Haal waardevolle data uit ieder type document ongeacht het formaat door de intelligente scan engine en automatische data classificatie. De intelligente karakterherkenning onderzoekt uw scans op basis van inhoud waardoor belangrijke data juist herkend wordt ongeacht de layout van bijvoorbeeld een factuur.

Hoog volume productiescanners scannen maximaal 439 pagina's per minuut met OCR.
90% van de scans kan in één keer volledig worden verwerkt

De meest geavanceerde oplossing herkent, sorteert, extraheert en interpreteert data uit ongestructureerde documenten sneller dan mensen kunnen. Dit levert een kostenbesparing op van gemiddeld 80%.

Enkele voorbeelden van wat we voor u kunnen doen

Niels Nes
Manager IT & Services CWI

“De nieuwe situatie levert tijdswinst op, want de HR medewerkers hoeven simpelweg minder handelingen uit te voeren. Ook kunnen medewerkers in hun eigen dossier eenvoudig informatie terugvinden. Verder konden we de fysieke ruimte voor het archief aanzienlijk verkleinen en bewaren nu alleen nog de fysieke documenten die wettelijk verplicht zijn om ook op papier te hebben.” Lees hier meer over de oplossing van het CWI navigate_next

Theo Philips
Program Manager IT Randstad N.V.

“De door OSN geimplementeerde oplossing biedt enorm veel voordelen, zowel voor onze bedrijfsvoering als vanuit IT-perspectief. Onze consultants vinden het geweldig dat ze documenten nu onderweg kunnen vastleggen. Bovendien beschikken onze filialen over een uiterst schaalbare, betrouwbare oplossing en zijn we niet meer afhankelijk van een leverancier van één specifiek merk MFP's.” “Wij zijn OSN dankbaar dat ze een oplossing hebben gebouwd waarmee onze problemen worden aangepakt.” navigate_next

Jantine Le Noble
Directieadviseur De Alliantie

“We stonden voor een uitdaging, maar OSN heeft het gemakkelijker gemaakt dan verwacht. Ook Visma is onder de indruk van de gevonden oplossingen. Opvallend ook dat ik al enkele collega’s van andere woningcorporaties over de vloer heb gehad die graag willen weten hoe we het geregeld hebben. We lijken met ons huidige systeem echt een voorbeeldfunctie te hebben.” In de customer case wordt beschreven wat OSN precies heeft gedaan voor De Alliantie navigate_next

Marc Bischoff Tulleken
Technicus Renolit

‘’Een pagina scannen kost nu hooguit 30 seconden van in je hand tot gescand en vindbaar in Ultimo. Voorheen moesten we scannen, mailen, opslaan, bewerken, naam geven en uploaden. Je was zo een paar minuten verder. Bij gemiddeld 15 documenten per dag per persoon merk je dan echt wel verschil.” De scans van Renolit worden nu met een simpele handeling toegevoegd in Ultimo. navigate_next

Dit is hoe wij werken

Wij starten altijd met: hoe werken jullie graag?

Nuchter, open en eerlijk. Althans, zo zijn wij volgens onze klanten. En als je zo'n manier samenwerkt kom je tot de beste oplossing.

1 Voorlichting, inventarisatie & analyse

Wij zijn kennispartner en beginnen niet direct met inventariseren.

We bespreken met u de mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van digitalisering. Tijdens de inventarisatie gaan we samen op zoek naar de uitdagingen in uw processen.

2 Implementeren

De quick wins zetten we alvast in gang. Waar is resultaat te behalen?

Tijdens de implementatie installeren we de gekozen oplossing en richten we deze samen met u in. Wij werken met verschillende merk-onafhankelijk oplossingen zodat u altijd flexibel blijft.

3 Meten is weten

In de praktijk merk je pas echt of een oplossing ook echt werkt.

Daarom bewijzen wij altijd de meerwaarde van onze oplossing tijdens de Proof of Concept fase waarin onze oplossing kosteloos in de praktijk getest kan worden. Tijdens deze fase controleren we of de oplossing aansluit op de behoefte van alle betrokkenen.

icoon pijl
Scroll door al onze oplossingen
Mobiel scannen

Overal mobiel informatie digitaliseren.

Stel uw medewerkers in staat om productiever te zijn door overal eenvoudig informatie te delen en raadplegen. Door middel van een foto met uw telefoon of door gebruik te maken van smartforms wordt informatie overal snel en nauwkeurig vastgelegd en direct gekoppeld in de juiste applicatie.

Maak werken echt plaatsonafhankelijk navigate_next
Scannen van uw printer of scanstation

Er is meer mogelijk op uw huidige hardware dan u denkt.

Uw huidige (multifunctionele) printers en scanners kunnen gebruikt worden om documentverwerking te automatiseren door daar OCR software aan toe te voegen. Hierdoor kan vanaf ieder device met OCR software gescand worden naar applicaties, mappen of een e-mailadres.

Haal meer uit uw huidige hardware navigate_next
Hoog volume intelligent scannen

Automatisch honderden pagina's per minuut scannen en classificeren.

Onze oplossingen maken het mogelijk om automatisch documenten te classificeren, scannen en valideren. De meeste geavanceerde OCR technologie en meta data technologie maakt ieder document op woordniveau doorzoekbaar. Hierdoor kunnen BPO’s meer toegevoegde waarde leveren en kunnen postkamers nog sneller werken.

Op grote schaal digitaliseren vraagt om de modernste technologie navigate_next
4 Nazorg

Samen blijven we processen monitoren en verbeteren.

Bij OSN investeren we nog echt in relaties. We houden daarom altijd goed contact zodat we kunnen inspelen op veranderende behoeften.

Ruim 60 koppelingen.

Al onze oplossingen werken perfect samen met uw huidige systemen.

Bekijk alle koppelingen
Optical Character Recognition

Scans worden op woordniveau doorzoekbaar waardoor u informatie sneller vindt.

Meta data toevoegen

Door meta data (zoekwoorden) toe te voegen aan documenten wordt het nog makkelijker om documenten in uw archief te vinden.

MCSA gecertificeerde professionals

Onze Solution Engineers zijn volledig MCSA gecertificeerd. Hierdoor werkt u altijd met een all-round specialist.

Sandra Pasma
Procesmanager Tempo - Team
“Ik heb de nieuwe oplossing voor digitaal scannen uitvoerig gebruikt en ik moet zeggen dat alles fantastisch en zonder problemen werkt. En dat is ook de ervaring van al mijn collega's.

“We wilden meer overzicht en slimmer werken door processen samen te voegen. Als je een koppeling weet te maken tussen bestaande handelingen en beschikbare software, maak je een enorme efficiencyslag.”

Niels Nes
Manager IT & facilities CWI

“Zodra je begint met tikken van het nummer worden gelijk al suggesties gegeven. Na 2 of 3 cijfers zie je meestal al het betreffende nummer in beeld. Dit maakt het nog sneller en accurater.”

Marc Bischoff Tulleken
Technicus Renolit

“Het werkt allemaal heel intuïtief. We hebben de eerste dag begeleiding gekregen, maar eigenlijk hoefde men het maar één keer voor te doen en toen was alles helder.”

Janne Driessen
HR Adviseur ZuidZorg

Waar loopt u tegenaan?

Onze specialisten kunnen u ongetwijfeld helpen met uw uitdagingen op het gebied van digitalisering. Samen analyseren we uw huidige situatie en kijken we naar mogelijkheden die echt slim scannen u kan bieden.

  • Op locatie of via webmeeting
  • Annuleren mag
  • Vrijblijvend
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_down
:
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_down
Niet alle velden zijn correct ingevuld