Neem controle over de levenscyclus van uw documenten en maak samenwerken makkelijker

voordeel digitale factuurverwerking
Altijd direct het juiste document en de juiste versie

Door uw bedrijfsdata op een gestructureerde wijze te bewaren, zijn documenten altijd eenvoudig terug te vinden en is direct duidelijk welke versie actueel is. Documenten worden gevonden op inhoud of metadata.

voordeel digitale factuurverwerking
Niet programmeren maar configureren

Onze oplossingen voor document management zijn eenvoudig in te richten. Binnen enkele dagen kunt u aan de slag en daarnaast kunt u zelf aanpassingen aan het systeem doen. Hiervoor heeft u geen specifieke kennis nodig en dus ook geen consultant. Processen, kenmerken en autorisaties zijn eenvoudig te wijzigen.

voordeel digitale factuurverwerking
Alleen relevante informatie wordt getoond

Wat uw medewerkers te zien krijgen, hangt af van hun gebruikersrechten. Dit wordt per medewerker of afdeling ingesteld. Hierdoor zien zij alleen voor hen toegankelijke en relevante informatie.

Verhoog uw productiviteit en processen terwijl u ook de controle verbetert.

Verbeter de performance van uw bestaande systemen

Veel ERP en CRM pakketten zijn niet geschikt om grote hoeveelheden data in op te slaan. Door uw documenten te bewaren in een document management systeem worden de andere systemen ontlast en gaat de snelheid omhoog. Ook de vindbaarheid van uw documenten neemt toe. In een ECM systeem bent u niet beperkt door de zoekfunctie van een bestaand ERP of CRM. U kunt zelf bepalen op welke kenmerken u uw data terug wil vinden.

Naadloze integratie met operationele systemen

Natuurlijk integreren onze oplossingen naadloos met alle Office applicaties. Daarnaast is een koppeling met uw bestaande ERP-, CRM- en HRM-systemen vaak eenvoudig te realiseren. Het DMS wordt gekoppeld waardoor informatie eenvoudig wordt opgehaald en direct beschikbaar is. Het DMS ondersteunt uw bestaande systemen en processen die de kern van uw organisatie vormen.

 

Samen kijken we hoe het beter kan

Beter samenwerken door vooraf gedefinieerde workflows

Waar nodig wordt voor documenten een vaste routering ingericht. Dit betekent dat aan een document verbonden taken worden verdeeld tussen verschillende medewerkers. Wanneer er van hen actie wordt verwacht, ontvangen zij een automatische melding met een hyperlink naar het document. Het document gaat dan automatisch van medewerker op medewerker tot het de gewenste status heeft bereikt. 

Stop met het gebruiken van onveilige consumentenapplicaties

Binnen veel organisaties maken medewerkers gebruik van zelf bedachte work-arounds om onder de beperkingen van de binnen een organisatie gebruikte systemen en regels uit te komen. Creativiteit is goed maar vaak worden ongeschikte consumentenapplicaties gebruikt in professionele omgevingen. Vertrouwelijke data wordt opgeslagen bij organisaties die data-minen of opslaan in het buitenland.

Functies

Maak samenwerken nog makkelijker met deze handige functies voor efficiënt informatiemanagement.

Bekijk alle koppelingen
Efficiënt zoeken

Documenten worden geïndexeerd waardoor u kunt zoeken op basis van criteria gericht op de inhoud en meta data.

Zekerheid

Uw waardevolle documenten worden automatisch veilig gearchiveerd in de cloud of op locatie.

Werkstromen inrichten

Workflows inrichten is eenvoudig en zorgt ervoor dat processen niet stilvallen. Uw collega's krijgen automatisch een notificatie zodra er taken wachten.

Plaatsonafhankelijk werken

Documenten zijn altijd en ook onderweg beschikbaar op al uw devices; telefoon, tablet en computer.

Optical Character Recognition

Digitaliseer uw papieren archief met een documentscanner met Optical Character Recognition in het DMS. Hierdoor kunt u ook deze documenten makkelijk vinden, bewerken en veilig archiveren.

Wij kennen de valkuilen.

Daarom betrekken we vanaf minuut een uw medewerkers.

Door samen met u en uw medewerkers te bestuderen hoe het document management systeem hun werk waardevoller en efficiënter kan maken, zorgen wij er gezamenlijk voor dat de implementatie van DMS breed gedragen wordt. Wij kennen de valkuilen en zorgen ervoor dat eenzijdige implementatietrajecten met ontevreden gebruikers worden voorkomen.

Plan nu een afspraak

Laat weten waarmee we u kunnen helpen. Éen van onze specialisten maakt een expert-analyse van uw huidige situatie en vat dit samen in een rapport. Met garantie dat de expert-analyse van waarde zal zijn voor uw organisatie

  • Op locatie of via webmeeting
  • Annuleren mag
  • Vrijblijvend
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_down
:
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_down
Niet alle velden zijn correct ingevuld