Scannen en verwerken is nu echt makkelijk

voordeel digitale factuurverwerking
Automatisch persoonlijke informatie verwijderen

Persoonlijke informatie van uw klanten en personeel zoals burgerservicenummers wordt automatisch verwijderd uit scans en geëxporteerde data. Hierdoor kan deze informatie ook nooit kwijtraken of gestolen worden.

voordeel digitale factuurverwerking
Automatische classificatie

Ieder gescand document wordt automatisch geclassificeerd. Op basis van de eigenschappen van uw document komt het in een workflow en wordt de juiste informatie gezonden naar bijvoorbeeld uw HR-systeem. Door machine learning verbetert de scanoplossing constant de kwaliteit van extractie en classificatie. Hierdoor kan naarmate u de oplossing langer gebruikt steeds meer geautomatiseerd worden.

voordeel digitale factuurverwerking
Scan direct naar uw primaire systemen

Gedigitaliseerde documenten zijn zonder extra handelingen direct bruikbaar in de door u gewenste

Patientendossier, HR, CRM of Financiële -systeem. 

Werk efficiënter en maak uw waardevolle informatie beter vindbaar

Verminder het aantal handmatige handelingen

Door omslachtige handelingen te automatiseren blijft er tijd over voor belangrijke zaken. Tijdens het scannen van grote hoeveelheden komt het regelmatig voor dat er pagina’s liggend of op de kop zijn gescand en waardoor dit handmatig moet worden hersteld. Gespecialiseerde scan software maakt het mogelijk om deze tijdrovende handmatige handelingen te elimineren door ze te automatiseren.

Vind al uw scans eenvoudig terug

Door scanprocessen te structureren en te automatiseren werkt iedereen op dezelfde manier. Hierdoor wordt gedigitaliseerde informatie altijd met de juiste naam op de juiste locatie opgeslagen en is deze eenvoudig terug te vinden.

In ieder gewenst formaat

Scans worden automatisch in het juiste formaat opgeslagen

Het bewerken van scans en de inhoud ervan moet eenvoudig zijn. Daarom kunt u dankzij de OCR engine uw scans direct exporteren in vrijwel ieder gewenst bestandsformaat. Afbeeldingen, alinea’s, marges, tabellen en illustraties zijn ook in het gescande bestand bewerkbaar. U krijgt een echte digitale versie van uw papieren documenten.

Ook op uw huidige apparatuur

Beter gebruik maken van uw multifunctionals of investeren in gespecialiseerde documentscanners?

Vrijwel alle goede scan- en workflow software voert taken zoals automatisch classificeren niet uit op de scanner. Dit wordt gedaan op een server, in de cloud of een aangesloten workstation omdat deze veel krachtiger zijn dan een scanner. Belangrijk is dat de scans wel van goede kwaliteit zijn. De meeste moderne multifunctionals produceren redelijk goede scans en kunnen probleemloos gebruikt worden.

Uitzonderingen?

Dit zijn vrachtbrieven of andere documenten van dun of gekleurd papier. Deze kunnen vaak niet goed verwerkt worden door multifunctionals. Dit komt door het dunne ‘harde’ papier en de chemicaliën die erin zijn verwerkt. Hierdoor zijn de scans van te lage kwaliteit waardoor de software deze niet goed kan verwerken. Ook als u van plan bent grote hoeveelheden te digitaliseren kunt u vaak beter gebruikmaken van een productie- of documentscanner.  

Meer handige eigenschappen die scannen makkelijk maken

Koppelen met uw bestaande systemen? Geen probleem!

Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van koppelingen naar systemen van derden. Check op onze pagina met koppelingen of uw bestaande systemen ook in ons volledige overzicht met 68 koppelingen staat.

Bekijk alle koppelingen navigate_next
Scanoplossingen voor meer dan 700 multifunctionals en documentscanners

Onze scanoplossingen werken op vrijwel alle in Nederland veelgebruikte devices. Wij leveren en installeren zelf documentscanners van o.a. Canon, Panasonic, Fujitsu, HP en IBML.

Vertrouwelijke documenten altijd veilig gearchiveerd

Door documenten direct te versleutelen en te beveiligen met een wachtwoord worden gescande documenten alleen ingezien door personen met de juiste autorisatie. Tijdelijke bestanden worden aan het einde van iedere scanactie automatisch verwijderd en de bestandslocatie wordt overschreven met willekeurige gegevens. Hierdoor kan het document niet worden teruggehaald.

Marc Bischoff Tulleken
HR Specialist Renolit

We wilden onze printer- en scanapparatuur om economische redenen niet vervangen, maar er echt qua productiviteit op vooruitgaan. Dankzij de koppeling van OSN naar Ultimo is dat gelukt. We winnen elke dag zeeën van tijd.

Lees meer over de scanoplossing van Renolit navigate_next

Laat weten waarmee we u kunnen helpen.

Een gebruiksvriendelijke scankoppeling naar bijvoorbeeld uw digitale patientendossiers of medewerkersdossiers is snel te realiseren. Waar mogelijk kunt u ook ondersteund worden bij het digitaliseren van uw papieren archieven.

  • Op locatie of via webmeeting
  • Annuleren mag
  • Vrijblijvend
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_down
:
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_down
Niet alle velden zijn correct ingevuld