Zarah van Ouwerkerk
HR Manager

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waar je verantwoordelijk bent voor de gehele financiële- en salarisadministratie? Ben je ambitieus? Dan nodigen we je uit om team OSN te komen versterken!
Binnen onze financiële afdeling zijn wij op zoek naar een Financieel Expert, die nauwkeurig en proactief is en een echte teamspeler.

Financieel Expert
(Standplaats Houten, 32-40 u/pw)

Als Financieel Expert ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie. Je belangrijkste verantwoordelijkheden binnen deze functie zijn onder andere:

  • Beheren van de cashflow;
  • Opstellen en beheren van diverse rapportages;
  • Salarisverwerking;
  • Maand- en jaarafsluiting;
  • Voorbereiden en samenstellen van de jaarrekening;
  • Onderhouden van contacten met externe partijen zoals accountants;
  • Sparringpartner van de Manager Business Support.

Jouw profiel?

Je hebt een HBO opleiding gevolgd richting financiën en minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. De financiële- en salarisadministratie van een middel grote organisatie (50-100 fte) kent geen geheimen voor jou. Daarnaast ben je analytisch, communicatief vaardig en zelfstandig. Ook beschik je over uitstekende kennis van Exact Globe en het MS Office pakket.

Wat krijg je van ons?

Werken bij OSN betekent deel uit maken van een enthousiast team. Je krijgt volop kansen om jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen. Daarnaast is er ook ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.

Wie zijn wij? 

Je komt terecht bij een informele organisatie met heldere visie en ambitieuze doelstellingen. Wij werken open, eerlijk en op basis van vertrouwen. Wij maken werken eenvoudiger met innovatieve documentoplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en kundig personeel.

Interesse? 

Zie jij jezelf als onze nieuwe collega op de afdeling financiën en lijkt het je leuk om team OSN te komen versterken? Wij maken graag kennis met jou. Je kunt je sollicitatie sturen naar solliciteren@osn.nl en richten aan Eric van Homoed, Manager Business Support. Heb je vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Ardin Schenkel via 088 4555 013.