Wij zijn specialist in Enterprise Content Management

Maak je met OSN wegwijs in de vele mogelijkheden die er zijn. Beter, makkelijker, goedkoper en efficiënter.

digitaalwerken.png
Op weg naar meer of volledig digitaal werken.
Happyipad.png
Maak administratieve processen eenvoudig en gebruiksvriendelijk.
Samenwerken_beheer.png
Maak effectief samenwerken makkelijker.

Een paar voorbeelden van wat wij voor u kunnen doen

LabMicTA
Projectleider

"Met de OSN-oplossing op basis van AutoStore vraagt de scaninspanning van een medewerker hooguit enkele minuten. De rest gaat automatisch. Als je deze gedachtegang doortrekt zou een handmatige digitalisering anderhalve maand duren, terwijl het nu in theorie niet meer dan anderhalf uur hoeft te kosten." Meer over documentbeheer navigate_next

Karen den Braven
Teamleider Administratie OSN Nederland

“Onze doelstelling was om een duidelijke workflow te hebben die makkelijk te wijzigen is. Dat is gelukt. Ik zie voordelen in gebruiksgemak, delegeren bij afwezigheid, betere logging, de moderne look & feel, een sneller archief, automatisch voorcoderenen en daarom niet nadenken over naar wie de factuur gaat; de flow is vooraf bepaald!" Meer over digitale factuurverwerking navigate_next

Corina van der Dussen
Functioneel applicatiebeheerder

Door handmatige handelingen te automatiseren kan zorgorganisatie Laurens de personeelsdossiers van 6000 medewerkers in 25% minder tijd beheren. Documenten worden automatisch geclassificeerd waardoor medewerkers alleen de geëxporteerde data hoeven te controleren. Daarna kan deze direct in Reat worden opgenomen. Handmatig gegevens invoeren is verleden tijd. Lees meer over de bij Laurens geïmplementeerde oplossing navigate_next

Hoe werkt het?

Wij leveren geen ingewikkelde producten en lange trajecten maar oplossingen die snel geïmplementeerd kunnen worden. Onze oplossingen zijn eenvoudig te integreren met uw bestaande systemen. Natuurlijk wordt u van A tot Z begeleid.

1 Inventariseren

Snel aan de slag. Waar is direct resultaat te behalen?

We inventariseren gezamenlijk uw huidige situatie. Niet iedere organisatie verwacht hetzelfde van informatiebeheer, digitaal ondertekenen of factuurverwerking. Daarom werken we nauw samen met u en uw collega’s om te bepalen hoe jullie werkprocessen eruitzien. We analyseren uw verwachtingen en maken de knelpunten en verbeteringen inzichtelijk. Op basis hiervan ontwikkelen we een advies dat helemaal aansluit op uw situatie.

2 Implementeren en testen

Meten is weten.

Daarom testen wij elke oplossing kosteloos in de praktijk. Wij vinden de Proof of Concept fase belangrijk omdat we kunnen bewijzen wat de meerwaarde is van onze oplossing.

3 Analyse

Altijd een oplossing die past.

In deze fase verwerken we feedback uit de Proof of Concept en zorgen we ervoor dat de oplossing helemaal aansluit op uw behoeften.

icoon pijl
Klik door al onze oplossingen
Factuurbeheer

Bespaar zowel tijd als geld met efficiënt factuurmanagement.

Onze oplossingen voor digitale factuurverwerking stellen u in staat om efficiënter te werken en het aantal fouten te verminderen door tijdrovende handelingen te automatiseren. Al onze oplossingen zijn volledig modulair. Hierdoor is het niet noodzakelijk om direct het volledige proces te digitaliseren maar kunt u op uw eigen tempo starten met digitale factuurverwerking.

Meer over factuurverwerking navigate_next
Mobiel declareren

Zeg vaarwel tegen papieren bonnetjes.

Bonnetjes horen in het vorige decennium. Maak declareren voor iedereen eenvoudig en neem afscheid van hinderlijke administratieve handelingen en bonnetjes bewaren. Simpelweg een foto maken is voldoende, onze software doet de rest.

Meer over mobiel declareren navigate_next
Contractmanagement

Real-time inzicht in uw inkoopverplichtingen.

Real-time inzicht in al uw verplichtingen zorgt ervoor dat u nooit meer hoeft te rapporteren op basis van schattingen of Excelsheets. Door vooraf gedefinieerde inkoopprocessen van inkoopaanvraag tot levering heeft u altijd controle op wat er allemaal ingekocht wordt. Dit proces begint altijd met goedkeuring vooraf waardoor u nooit achteraf voor verassingen komt te staan.

Meer over contractmanagement navigate_next
Digitale handtekening

Overal documenten digitaal ondertekenen.

Overal waar u bent snel, goedkoop en rechtsgeldig digitaal documenten ondertekenen op uw smartphone, tablet of computer met een gekwalificeerde digitale handtekening. Documenten worden digitaal gearchiveerd waardoor u altijd beschikt over een overzichtelijk audit trail.

Meer over digitaal ondertekenen navigate_next
Document Management

Stop met zoeken en start met vinden.

Document management helpt u door op een gestructureerde manier met uw documenten om te gaan. Hierdoor is het nooit meer onduidelijk welke versie leidend is en welke wijzigingen uw collega’s hebben gedaan. Door documentstromen in te richten is het altijd duidelijk wie waar voor verantwoordelijk is.

Meer over document management navigate_next
Beveilig uw documentomgeving

Zijn uw printers net zo goed beveiligd als uw computers?

Oude of verkeerd ingestelde printers zijn een beveiligingsrisico dat vaak wordt onderschat. Onze oplossingen voor de beveiliging van printomgevingen zorgen ervoor dat data niet kan lekken door onjuist gebruik. U kunt uw volledige printerpark beveiligen tegen interne en externe aanvallen in minder dan een dag.

Meer over beveiliging navigate_next
4 Nazorg

Samen blijven we processen monitoren en verbeteren.

Bij OSN investeren we nog echt in relaties. We houden daarom altijd goed contact zodat we kunnen blijven inspelen op uw behoeften.

Karen den Braven
Teamleider administratie
Denk na over hoeveel facturen je gemiddeld ontvangt, hoeveel verschillende workflows en goedkeurders je hebt, wat de uitzonderingen zijn, welke facturen/leveranciers voor problemen in herkenning kunnen zorgen, etc. Als je dit al in kaart gebracht hebt, dan kun je makkelijk samen met de consultant tot de beste inrichting komen.
Lees meer over factuurverwerking navigate_next

Plan nu een consult

Laat weten waarmee we u kunnen helpen. Éen van onze specialisten maakt een expert-analyse van uw huidige situatie en vat dit samen in een rapport. Met garantie dat de expert-analyse van waarde zal zijn voor uw organisatie

  • Op locatie of via webmeeting
  • Annuleren mag
  • Vrijblijvend
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_down
:
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_down
Niet alle velden zijn correct ingevuld