Bekijk lexicon navigate_next

EveryonePrint maakt het mogelijk om vanaf ieder mobiel apparaat te printen, zonder zorgen over de beveiliging. Vanaf een bestaande printinfrastructuur en of een onderneming nu één of duizend printers heeft.

Het EveryonePrint platform installeert in 15 minuten op Windows servers en werkt op het privé netwerk of de cloud van de klant. Er is dus geen open verbinding met het internet of externe servers benodigd voor het afdrukken van documenten. Het platform garandeert tevens veiligheid door ‘end-to-end’ encryptie.

Met EveryonePrint kunnen gebruikers afdrukken naar een geselecteerde netwerkprinter door het sturen van een e-mail met een bijgevoegd document of door het uploaden van een document met behulp van een standaard webbrowser. Printen kan ook worden ingeschakeld vanaf laptops met een universele driver, die compatibel zijn met Windows, OSX of Linux.
EveryonePrint stelt gebruikers in staat direct af te drukken, of beveiligd af te drukken op een geselecteerde printer met behulp van een pincode of een beveiligde toegangskaart.

Meer informatie over de Follow-me software zoals EveryonePrint vindt u hier.