Bekijk lexicon navigate_next

Safecom software voor Print Management voorziet in een groot deel van de behoeften van de IT-beheerder: Follow-me, eenvoudig heheer, beveiliging, uitgebreide rapportagemogelijkheden en het verminderen van het aantal afdrukken. Andere veelgebruikte Print Management oplossingen zijn PaperCut en UniFlow.
Handige functies van Nuance Safecom zijn: 

Pull Print
Pull print maakt afdrukken overal beschikbaar, waardoor u op alle printers in uw netwerk kunt printen. De afdruk wordt centraal opgeslagen waardoor de gebruiker zelf kan bepalen van welke printer en op welk moment hij de opdracht wil ophalen. Simpelweg door het ingeven van een pincode, vingerafdruk of het swipen van een pasje of smartphone. Hierdoor ligt vertrouwelijke informatie nooit onbewaakt op de printer. Met het gebruik van Pull Print worden stapels vergeten verworpen printopdrachten verleden tijd en levert het de organisatie besparing op, op papier en toner of inkt.

Tracking
Met tracking is het mogelijk om op gebruikersniveau functionaliteiten beschikbaar te stellen zoals kleurenafdrukken, enkelzijdig printen en scannen naar applicaties. Daarnaast kan het verbruik op gebruikersniveau worden gemeten en doorbelast worden aan afdelingen. Wekelijkse en maandelijkse rapportages kunnen automatisch worden gegenereerd.

SafeCom creëert overzichtelijke rapportages voor accurate interne en externe kostentoerekening voor alle type documenten. Het is op elk moment mogelijk om printgedrag te traceren en om rapporten te draaien, die de kosten en het gedrag van iedere afdeling in de organisatie in kaart brengen. Ook het betalen per afdruk, zoals bekend bij universiteiten en bibliotheken is mogelijk met SafeCom. Hiermee kunnen kosten worden gedekt of kan er zelfs winst worden behaald op printfaciliteiten.

Mobile printing
Stuur uw afdruktaak vanuit elke locatie op: onderweg, vanuit een kantoor of vanuit de kantine, en geef het document vrij als u bij de printer staat. Met SafeCom Mobile Print kunnen gebruikers documenten versturen vanaf iedere locatie. Voor SafeCom Mobile Print hoeven gebruikers geen speciale printerdrivers op eigen mobiele apparaten te installeren of aangemeld te zijn op het netwerk van de school of het bedrijf. Het enige dat nodig is, is een internetverbinding en een e-mailadres of internetpagina waar de documenten naartoe kunnen worden gestuurd.

Nuance Safecom is geschikt voor zowel grote als kleine printerparken
We hebben ervaring met Safecom in ieder type printomgeving. Onze kleinste Safecom klant heeft 2 machines en de grootste is Randstad met meer dan 1000 printers en multifunctionals. Meer over de ervaringen van Randstad kunt u lezen in deze customer case. 

Meer informatie over onze Managed Print Services vindt u hier