Dit moet u weten over FlexRent en FlexPrint

Huren zonder extra kosten met behoud van maximale vrijheid door boetevrij retourrecht. Hierdoor kan u altijd blijven inspelen op veranderingen binnen uw organisatie. U kunt bijvoorbeeld gehuurde printers retourneren als u een locatie sluit.

1

Flexibel huren of kopen.

Door onze FlexRent overeenkomst bent u helemaal vrij om te kiezen wat het beste bij uw organisatie past, zonder daarbij te moeten denken aan de vervelende voorwaarden die vaak aan een huurcontract kleven zoals minimale volumes en afkoopsommen.

2

Opzeggen wanneer u maar wilt.

FlexPrint overeenkomsten zijn maandelijks opzegbaar. Hierdoor wordt u nooit geconfronteerd met onverwachte lange contractverlengingen.

3

Minder printen door digitalisering.

Als u door het succesvol digitaliseren van uw bedrijfsprocessen minder gaat printen, kan u uw machines gewoon weer aan ons teruggeven. Zonder dat u daarvoor een afkoopsom moet betalen.

4

Machines omwisselen zonder nadelige gevolgen.

Als u op een bepaalde locatie meer of minder gaat printen kunt u eenvoudig een machine omwisselen.

5

Huurtarieven worden nooit geïndexeerd.

Dit scheelt u al snel 5 tot 10% over de looptijd van de overeenkomst. Hierdoor is FlexRent altijd goedkoper.

6

Geen kleine lettertjes.

Bij OSN houden we van eenvoud en zeker niet van kleine lettertjes. Daarom zijn onze overeenkomsten prettig leesbaar en de helderste in de branche.

Managed Print Services

De core business van OSN is het leveren van complete printoplossingen. Voor u is het is eigenlijk het laatste waar u mee bezig mee wilt zijn. OSN is er daarom volledig op gericht om u te ontzorgen. OSN is er daarom volledig op gericht om u te ontzorgen met handige Print Management diensten. De belangrijkste elementen zijn:

icoon managed print service

Overal veilig printen

Follow-me maakt afdrukken overal beschikbaar, waardoor u op alle printers in uw netwerk kunt printen. De afdruk wordt centraal opgeslagen waardoor de gebruiker zelf kan bepalen van welke printer en op welk moment hij de opdracht wil ophalen. Simpelweg door het ingeven van een pincode, vingerafdruk of het swipen van een pasje of smartphone. Hierdoor ligt vertrouwelijke informatie nooit onbewaakt op de printer.

icoon managed print service

Beveilig uw printerpark

In de afgelopen jaren is het belang van goede beveiliging tot veel organisaties doorgedrongen. Netwerken en computers zijn over het algemeen goed beveiligd. Veel organisaties onderschatten echter het gevaar van oude of niet geconfigureerde printers en onjuist gebruik door eigen werknemers. 

Wij kunnen u helpen om uw printerpark binnen één dag te beveiligen voor aanvallen van binnen en buiten uw netwerk. Voorkom datalekken en verbeter de beveiliging van uw printomgeving

icoon managed print service

Printen vanuit de cloud

Follow-me, mobiel printen en uitgebreide rapportage mogelijkheden zijn nu ook beschikbaar vanuit de cloud. Hierdoor kunnen ook organisaties zonder eigen (print)server gebruik maken van deze handige oplossingen. 

icoon managed print service

Mobiel printen

Print direct veilig van uw mobiele telefoon of tablet. Tegenwoordig bekijken we steeds vaker documenten en artikelen op onze mobiele apparaten. Hoe fijn zou het zijn als u deze direct van uw smartphone kunt printen zonder ze eerst door te sturen naar een pc?

icoon managed print service

Controleren en rapporteren

Het is mogelijk om op gebruikersniveau functionaliteiten beschikbaar te stellen zoals kleurenafdrukken, enkelzijdig printen en scannen naar applicaties. Daarnaast kan het verbruik op gebruikersniveau worden gemeten en doorbelast worden aan afdelingen. Wekelijkse en maandelijkse rapportages kunnen automatisch worden gegenereerd.

icoon managed print service

Verminder uw papierverbruik

Een organisatie met 150 medewerkers die alleen het printgedrag van haar medewerkers gaat bijhouden, bespaart gemiddeld tussen de 10 en 20% afdrukken. Dit staat gelijk aan 17 bomen en 11.610 kilo co2 per jaar!

Altijd onafhankelijk advies

Daarom werken wij samen met alle marktleiders op het gebied van printing. Wij zijn overigens de enige leverancier in Nederland die al deze merken ook daadwerkelijk in grote getallen plaatst en onderhoudt.

Ook onze software oplossingen zijn merkonafhankelijk waardoor u nooit bent gebonden aan één merk printers.

Maak printen nog makkelijker: FlexPrint

Wij doen er alles aan om Managed Print Services zo simpel en flexibel mogelijk voor u te maken.

Geen vast volume

Wij werken niet met vaste vooraf besproken maandvolumes. U betaalt alleen wat u daadwerkelijk print.

Maandelijks opzegbaar

Net zo flexibel als onze volumes zijn de contracten. Die kunt u namelijk maandelijks opzeggen.

Geen tellerstanden meer doorgeven

Onze print management software leest automatisch de tellerstanden uit.

Storingen worden automatisch aangemeld

Hierdoor kunnen we problemen vaak zien aankomen en oplossen voordat u het doorheeft.

Razendsnelle service

Als u een probleem bij onze servicedesk meldt, beginnen wij binnen 8 uur met repareren.

Klantfeedback: 8,1

Vriendelijkheid en correctheid OSN servicedesk.

Klantfeedback: 8,4

Kundigheid en vriendelijkheid OSN monteurs.

Klantfeedback: 8,3

Bereikbaarheid OSN.

Dit is hoe wij werken

Wij ontzorgen u volledig met onze printmanagement oplossingen. U ontvangt automatisch de juiste verbruik- en onderhoudsartikelen voordat uw printer stilstaat. U hoeft zich bij ons geen zorgen meer te maken over toners of het onderhoud.

1 Inventariseren

Samen met u inventariseren we op locatie uw behoeften

Ook onze printoplossingen beginnen altijd bij uw processen. Daarbij kijken we naar de staat van uw devices en de manier waarop ze gebruikt worden. Als u afdrukken overal en vanaf ieder type telefoon of tablet beschikbaar wilt maken, kan ook uw mobiliteitsvraagstuk aan bod komen.

2 Infrastructuur ontwikkelen

Wij vervangen nooit onnodig machines

Wij hebben ervaring met infrastructuren van 3 tot 1.300 devices. U krijgt van ons altijd eerlijk advies. In veel gevallen kan het aantal devices worden teruggebracht. Minder apparaten betekent kosten besparen.

3 Kosten besparen en efficiënter werken

Uw behoeften veranderen en onze relatie verandert mee

We hebben regelmatig vrijblijvend overleg met onze klanten om te bepalen of het printerpark nog aan alle verwachtingen voldoet. Al onze klanten krijgen toegang tot onze laagdrempelige merkonafhankelijke Device Management software waardoor storingen automatisch worden gemeld. Daarnaast zijn tellerstanden real-time inzichtelijk en worden deze automatisch doorgegeven zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Maarten van der Linden
ICT coördinator - Tolsma Grisnich
Tolsma werkt nu bijna twee jaar met OSN en heeft nog geen moment spijt gehad. Goed advies, goede apparatuur, goede service en een goede prijs. Op termijn zullen dan ook grootformaat printers en -plotters overgezet worden naar OSN.

"OSN heeft door het inzetten van tijdelijk machines tot de laatste afloopdata geholpen om eenheid te creëren in ons printerpark."

Dick van Weering
IT Manager GITP

"OSN heeft gezorgd voor standaardisatie van machines op kantoor en in het productieproces. Dit heeft ervoor gezorgd dat storingen niet meer onze primaire processen kunnen verstoren wat de productiviteit ten goede komt."

Danny Verwoerd
Applicatiebeheerder Fruityline

"OSN staat voor Openheid, Snelheid en Nieuwheid. Eerlijke organisatie met korte lijnen en een goed product."

Marcel Hemels
Hoofd Support & Service ICT-TD - Deventer Ziekenhuis

Wat is uw uitdaging?

Laat weten waarmee we u kunnen helpen. Een assessment van uw printomgeving kan tot verassende inzichten leiden. Veel organisaties borduren nog altijd voort op contracten met verborgen kosten van vele jaren geleden.

  • Op locatie of via webmeeting
  • Annuleren mag
  • Vrijblijvend
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_down
:
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_down
Niet alle velden zijn correct ingevuld