Zarah van Ouwerkerk
HR Manager

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Wil jij een uitdagende baan waarbinnen je jezelf uitstekend kunt ontwikkelen? Maak jij het verschil? Wij nodigen je uit om team OSN te komen versterken!

Wij zijn op zoek naar een communicatief vaardige, klantgerichte en 'down to earth':

Medewerker Servicedesk
(32-40 u/pw)

De servicedesk verwerkt orders ten behoeve van tonerleveringen, ontvangt service calls en maakt de dagplanning voor engineers en installatieprojecten. Samen met je collega's van de servicedesk zorg je ervoor dat onze klanten worden ontzorgd en optimaal worden geholpen. 

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • Binnenkomende orders verwerken;
  • Invoeren van bestellingen voor verbruiksmaterialen zoals toners en cartridges (supplies);
  • Het beheren van het bestelproces;
  • Klanten informeren over de status van bestellingen en storingen; 
  • Telefoon beantwoorden, vragen beantwoorden en de afhandeling regelen;

Jouw profiel:

Je hebt MBO werk- en denkniveau en ervaring in een (klanten)service functie. Je weet hoe je prioriteiten stelt en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt een sterk servicegerichte instelling en zoekt altijd naar de beste oplossing. Tot slot ben je een teamplayer en beschik je over een positieve, energieke en humorvolle instelling. 

Wat biedt OSN?

Werken bij OSN betekent deel uit maken van een enthousiast team. Je krijgt volop kansen om jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen. Verder krijg je van ons goede arbeidsvoorwaarden en diverse trainingsmogelijkheden, onder andere via de OSN University. 

Wie zijn wij? 

Je komt terecht bij een bedrijf met een heldere visie en ambitieuze doelstellingen. Team OSN is gedreven om deze te behalen. Wij werken open, eerlijk en op basis van vertrouwen. Wij maken werken eenvoudiger met innovatieve documentoplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze persoonlijke aanpak, klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en deskundig personeel.

Interesse? 

Zie jij jezelf in deze functie werken en lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van team OSN? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van een motivatie. Je kunt je sollicitatie sturen per email naar solliciteren@osn.nl en richten aan Sven Verschoor.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.