Onze diensten helpen meer dan 500 organisaties om hun analoge en digitale bedrijfsprocessen te beheersen.

De manier waarop wij zaken doen, is uniek in onze branche en wordt door klanten al jarenlang gewaardeerd. OSN staat voor drie kernwaarden die ons definiëren. Deze kernwaarden hebben wij daarom verankerd in alles wat we doen en daar mag u ons altijd op aanspreken. 

1

Onze manier van zaken doen

Klantgericht werken en denken staat bij ons altijd voorop. Zowel alle producten en diensten die we leveren, als de processen binnen onze organisatie, beginnen en eindigen met de klant. Wij vervangen bijvoorbeeld nooit onnodig machines en geven altijd een objectief advies.

‘Keep it Simple’ is een belangrijke kernwaarde voor OSN. Omdat uw organisatie volop in beweging is, hanteert OSN uitsluitend flexibele overeenkomsten met maximale helderheid en bewegingsvrijheid. Uw behoeften veranderen en wij veranderen met u mee.

Door onze korte lijnen en platte organisatiestructuur kunnen wij snel inspelen op klantwensen. En aangezien mensen zakendoen met mensen, zijn wij zo georganiseerd dat u altijd met vaste contactpersonen werkt. Wij hechten veel waarde aan de kennis en opleiding van onze medewerkers. Iedereen krijgt ruime mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Zo beschikt OSN over diverse pre-sales die kosteloos de werkprocessen van onze klanten in kaart brengen en advies uitbrengen over oplossingen die kunnen bijdragen aan het versterken én efficiënter maken van uw bedrijfsprocessen.

2

Passie voor print

OSN levert de belangrijkste A-merken printers en scanners. Door onze merkonafhankelijkheid kunnen wij u altijd de best passende oplossing aanbieden. Ook onze software-oplossingen zijn altijd merkonafhankelijk waardoor u nooit hoeft te investeren in nieuwe software als u uw hardware gaat vervangen. Volledige keuzevrijheid voor uw organisatie is wat wij willen bereiken.

OSN werkt met unieke overeenkomsten. U heeft een vaste prijs per afdruk en u betaalt alleen voor de afdrukken die u daadwerkelijk maakt. Voor ons maakt het niet uit of u enkele of miljoenen afdrukken per maand maakt. U print tegen de laagste kosten, zonder vast volume en vrij opzegbaar. Wij ontzorgen u volledig met onze printmanagement oplossingen. U ontvangt automatisch de juiste verbruiks- en onderhoudsartikelen voordat uw printer stilstaat. U hoeft zich bij ons geen zorgen meer te maken over toners of het onderhoud. Bovendien hanteert OSN geen extra tikprijzen voor het maken van scans op uw multifunctionele printer.

Bij OSN heeft u de keuze of u de apparatuur koopt of gaat huren. Als u huurt, bent u er bij OSN bovendien van verzekerd dat u maximale vrijheid behoud. Zo zijn de FlexRent en FlexPrint overeenkomsten altijd maandelijks opzegbaar zonder dat daar vervelende afkoopsommen aan vastzitten. Daarnaast bent u natuurlijk nooit gebonden aan minimale volumes.

3

Voorop in digitalisering

Ons uitgangspunt bij het ontwerpen van een printomgeving is altijd het vereenvoudigen van het beheer ervan. Daarnaast bieden wij oplossingen waarmee u méér uit uw printerpark kan halen. Zelfs op bestaande hardware, ongeacht welk merk. Bijvoorbeeld door uw gasten in staat te stellen om vanaf iedere device te printen zonder drivers te installeren, wel zo makkelijk. Documenten vrijgegeven vanaf een willekeurige multifunctional door het ingeven van uw vingerafdruk of smartphone maken follow-me echt gebruiksvriendelijk.

De eerste stap naar digitaal werken is het effectief digitaliseren van uw papieren documentstromen. Onze scanoplossingen helpen u door gescande documenten samen met digitaal ontvangen documenten automatisch te routeren en verwerken in uw systemen zoals een CRM, HR of ERP-systeem. Dit doen uw collega’s natuurlijk overal, uw bedrijfsprocessen reizen met uw medewerkers mee. Onze scanoplossingen stellen hen in overal met hun tablet of smartphone documenten te digitaliseren.

Ook op het gebied van informatiebeheer houden wij het simpel. Daarom werken wij met eenvoudig te configureren oplossingen waardoor u niet voor iedere wijziging een dure consultant nodig heeft. Haal meer uit uw data door deze te structureren en beter inzetbaar te maken. Onze documentoplossingen helpen u om uw productiviteit en processen efficiënter te maken terwijl u ook de controle verbetert. Documenten zijn altijd en ook onderweg beschikbaar op al uw devices; telefoon, tablet en computer. Uw waardevolle documenten worden automatisch veilig gearchiveerd in de cloud of op locatie.

pijl icoon deze kernwaarden hebben wij verankerd in alles wat we doen en daar mag u ons altijd op aanspreken

OSN is een typische no-nonsense organisatie. De mensen met wie ik werk zijn nuchter en oprecht op zoek naar de beste oplossingen. En pragmatisch. Ja, ik vind dat heel fijn samenwerken.
Etiënne Lof

Sinds 1996

Neem een kijkje in onze historie. We draaien al een tijdje mee!

september 2016
Verhuizing!

In september verhuizen wij naar een nieuw en groter pand aan de Meidoornkade in Houten. Waardoor alle medewerkers weer in hetzelfde pand gevestigd zijn en de lijnen kort blijven.

Augustus 2016
OSN.nl frisser dan ooit!

Gelijk met de nieuwe website wordt ook ons nieuwe logo gepresenteerd.

April 2016
De focus op duurzame inkt technologie wordt beloond.

Onze voormalig directeur Jaap Ozinga neemt de prijs voor 'Largest PageWide technology growth EMEA region' in ontvangst in Lissabon.

2015
Er worden grote stappen gemaakt.

OSN wint de eerste Europese aanbesteding en neemt het vierde pand in gebruik.

2013
Het voortdurend werken aan kwaliteitsverbetering wordt beloond.

OSN behaalt voor het eerst de ISO 9001 certificering.

2011
Het team van OSN wordt versterkt.

De moedermaatschappij van Scholten – Awater neemt een belang in OSN.

2010
Door een nieuwe manier van bevooraadden worden storingen nog sneller verholpen.

OSN begint met het ’s nachts bevoorraden van monteurs waardoor storingen nog sneller kunnen worden opgelost.

2008
OSN gaat zich volledig richten op MPS.

OSN stopt met het leveren van IT beheer diensten om zich volledig te focussen op Managed Printing Services.

2007
De eerste stap naar Managed Printing Services word gezet.

Als een van de eerst in Nederland zijn we begonnen met het automatisch importeren van tellerstanden en beginnen we met het leveren van document solutions.

2006
OSN lanceert flexibiliteit.

WIj lanceren als eerste print contracten zonder vast volume. De focus verschuift steeds verder van IT beheer naar printing.

2003
OSN heeft meer ruimte nodig.

Het pand op de Overijsselhaven wordt verbouwd om ruimte te bieden aan meer collega’s en voorraad.

2002
De focus wordt verlegd.

OSN stopt met de telecom activiteiten om zich te gaan specialiseren in IT beheer.

2001
Het eerste partnerschap is een feit.

HP wordt de eerste belangrijke partner van OSN.

1996
OSN wordt opgericht.

Jaap Ozinga richt OSN op en vestigt zich op de Overijsselhaven in Nieuwegein.

  Onze partners

  Wij hebben sterke banden met al onze partners. Hierdoor kunnen wij altijd onafhankelijk advies geven en echt de oplossing bieden die het beste aansluit op uw behoeften. 

  Genoeg over ons

  Hoe kunnen wij u helpen?

  Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? Schroom dan niet en neem contact met ons op!

  Niet alle velden zijn correct ingevuld