Zarah van Ouwerkerk
HR Manager

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Voor de uitrol van een project zijn wij op zoek naar een: 

Projectmedewerker
(Standplaats Utrecht, 40 u/pw)

Je werkt mee aan een project, installatie van printers en multifunctionals, van één van onze klanten in de omgeving Utrecht. Je bent klantgericht, representatief en hebt een gevoel voor techniek. Je beheerst de Nederlandse taal goed en gaat zorgvuldig te werk. 

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

 • Verrichten van operationele werkzaamheden aan het printerpark van de klant te weten:
  • - Het verhelpen van kleine storingen;
  • - Het leveren en plaatsen van supplies (verbruiksmaterialen);
  • - Het leveren en plaatsen van papier;
  • - Het verhuizen van machines;
  • - Het plaatsen van machines.

 

Jouw profiel:

Je hebt MBO werk- en denkniveau en affiniteit met techniek. Daarnaast ben je ondernemend en heb je verantwoordelijkheidsgevoel. Uiteraard beschik je over een sterke servicegerichte instelling en ben je oplossing- en resultaatgericht. Je bent een teamplayer en je beschikt over een positieve en humorvolle instelling. 

Wat biedt OSN?

We bieden je een tijdelijk contract en uitstekende arbeidsvoorwaarden, werken bij OSN betekent deel uit maken van een jong en enthousiast team waarbinnen je volop kansen krijgt om jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen.

Wie zijn wij?

Wij maken werken eenvoudiger met innovatieve documentoplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en ons kundig personeel.

Interesse?

Herken jij je zelf in het profiel en lijkt het je leuk om bij OSN te komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van een motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie sturen per email naar solliciteren@osn.nl en richten aan Ed van Duijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.