In gesprek met...

Ronald Bakker
Manager Finance

Maandag - 2500+

logo referentie

Digitale factuurverwerking bij Maandag

Door de groei die Maandag de afgelopen jaren heeft doorgemaakt zijn administratieve processen complexer geworden en de belangen groter. Maandag heeft daarom gezocht naar een workflowoplossing die het beheren van processen makkelijker maakt waardoor meer gedaan wordt in minder tijd.

Lees meer keyboard_arrow_right
Theo Philips
Program Manager IT

Randstad N.V. - 24.000+ fte

logo referentie

Eenvoudig beheer van meer dan 1000 multifunctionals en mobiel scannen bij Randstad.

“De AutoStore-oplossing biedt enorm veel voordelen, zowel voor onze bedrijfsvoering als vanuit IT-perspectief. Onze consultants vinden het geweldig dat ze documenten nu onderweg kunnen vastleggen. Bovendien beschikken onze filialen over een uiterst schaalbare, betrouwbare oplossing en zijn we niet meer afhankelijk van een leverancier van één specifiek merk MFP's.”

Lees meer over de mobiele scanoplossing keyboard_arrow_right
Richard van Valderen
Chief Information Security Officer

Gemeente De Ronde Venen - 200+

logo referentie

Uniek printconcept bespaart Gemeente de Ronde Venen al 17 jaar veel geld

In het gemeentehuis van De Ronde Venen in Mijdrecht staan zo’n twintig multifunctionele HP-printers voor de kantoormedewerkers en één repromachine van Xerox waarmee onder meer folders en boekjes voor de 43.000 inwoners gedrukt worden. Al deze apparatuur is geleverd door OSN, dat ook het onderhoud verzorgt. Een uitstekende keuze, vindt Chief Information Security Officer Richard van Valderen: “We zijn gewoon veel voordeliger uit."

Lees meer over de printoplossing van De Ronde Venen keyboard_arrow_right
Ike Aroh
Manager Service Center

KLM Catering Services - 500+ fte

logo referentie

Personeelsdossiers KLM Catering Services voortaan digitaal en doorzoekbaar

“Tot voor kort hadden wij op de afdeling vijf archiefkasten vol staan met in totaal 1200 papieren dossiers. Voor elke vaste medewerker één. Binnen die dossiers zaten stukken ongecategoriseerd op chronologische volgorde. Als je bedenkt dat de meest omvangrijke dossiers meer dan vijfhonderd pagina’s bevatten, kun je nagaan dat het soms behoorlijk zoeken was naar die ene brief of die ene mutatie.”

Effectief personeelsdossiers digitaliseren in Visma HR keyboard_arrow_right

Ons doel is om dé succesfactor te zijn voor organisaties bij hun transitie naar digitaal werken en plaatsonafhankelijk werken.

Meer over ons
Corina van der Dussen
Functioneel applicatiebeheerder

Laurens - 4000+ fte

logo referentie

25% tijdsbesparing door het digitaliseren van personeelsdossiers.

“Nu ze zo gemakkelijk docu­menten aan het online personeelsdossier toe kunnen voegen, opperen ze alweer andere ideeën om verder te automatiseren. Dat gaan we ook zeker doen. Als grote zorginstelling lopen we op het gebied van automatisering voorop. Dat betekent dat we soms een beetje moeten pionieren, maar uiteindelijk levert het ons veel voordelen op.”

Meer over de tijdsbesparing keyboard_arrow_right
Jantine le Noble
Directieadviseur

De Alliantie - 500+ fte

logo referentie

Tijdswinst en gebruiksgemak door direct scannen naar Visma HR.

We stonden voor een uitdaging, maar OSN heeft het gemakkelijker gemaakt dan verwacht. Ook Visma is onder de indruk van de gevonden oplossingen. Opvallend ook dat ik al enkele collega’s van andere woningcorporaties over de vloer hebben gehad die graag willen weten hoe we het geregeld hebben. We lijken met ons huidige systeem echt een voorbeeldfunctie te hebben.”

Lees meer over HR dossiers digitaliseren keyboard_arrow_right
Niels Nes
Manager IT & Services

Centrum Wiskunde & Informatica - 100+ fte

logo referentie

Het was niet ideaal. Nu is de privacy beter gewaarborgd.

Dit was vervelend voor de mensen die het werk moesten doen, want meestal werden de documenten dan opgespaard en stonden ze een half uur op de gang te scannen. Maar bovendien is het scannen van personeelsgegevens op een openbare plek niet ideaal voor de bescherming van persoonsgegevens. Nu is de privacy veel beter gewaarborgd en hoeven zowel de HR-collega’s als de documenten de afdeling niet meer te verlaten.

Meer over het verbeteren van HR-processen door digitalisering keyboard_arrow_right