In gesprek met...
Jacques Oorsprong
Teamleider interne dienst
Bedrijf

Verzekeraar & ledenorganisatie voor (para)medici

Branche

Zorg

FTE

150 medewerkers

Website

vvaa.nl

Terug naar het overzicht keyboard_arrow_right

VvAA werd in 1924 opgericht met als doel: autoverzekeringen verzorgen voor medici. Nog altijd vormen verzekeringen de ruggengraat van het dienstenpakket, maar het draait het bij VvAA allang niet meer alleen om artsen en auto’s. De ruim 120.000 leden kunnen bijvoorbeeld ook bij de vereniging terecht voor coaching, training en juridisch advies. Om hen van de nodige informatie te voorzien, wordt op het hoofdkantoor in Utrecht heel wat geproduceerd, ook op papier. Dankzij OSN gebeurt dit precies volgens de wensen van VvAA.

“VvAA richt zich op de brede groep van zorgprofessionals”, vertelt Jacques Oorsprong van VvAA. “Ons ledenbestand is dan ook divers, met onder andere chirurgen, apothekers, studenten, verloskundigen, fysiotherapeuten en dierenartsen.” Voor al die professionals treedt VvAA op als persoonlijk adviseur en zakelijk kompas. “Die rol brengt met zich mee dat we veel informatie delen. Via digitale kanalen én offline. Dat varieert van eenvoudige brieven tot boekjes, voorwaarden brochures en flyers. Zo veel dat het loont om de productie in eigen huis te doen, op eigen productieprinters. Daarvoor hebben we – opnieuw - bij OSN aangeklopt.”

Logische keuze

De keuze voor OSN was voor VvAA een logische. “We onderhielden al warme contacten. OSN heeft ook de multifunctionele printers op de afdelingen geleverd, inclusief software waarmee we allemaal met ons eigen pasje inloggen. Dat heeft veel voordelen. Zo hoef je niet meteen naar het apparaat te hollen om vertrouwelijke documenten er snel uit te halen. Je kunt je printopdrachten ook opsparen en bijvoorbeeld aan het eind van de ochtend in één keer uitdraaien. Je hoeft niet op elkaar te wachten bij de printer. Die pasjes helpen je bovendien om wat zuiniger met papier om te gaan, al worden we daar niet op afgerekend. En wat ook heel handig is: OSN monitort de inktpatronen op afstand en komt twee keer per week langs om lege toners te vervangen. Zo hoeven we nauwelijks voorraad aan te houden en zitten we toch nooit zonder inkt.”

Remy Tito
Product Manager

"Omdat OSN merkonafhankelijk is kunnen we altijd de juiste machine plaatsen."

Onafhankelijk advies

Ook de voorganger van de huidige productieprinter bestelde VvAA al bij OSN. “Wat wij belangrijk vinden, is dat OSN merkonafhankelijk is. We leggen er onze wensen neer en kunnen er vervolgens van op aan dat OSN op zoek gaat naar de apparatuur die daar het beste bij past. Ongeacht of dat een Canon of een Xerox of iets anders is. Dat geldt ook voor onze normale printers. Onze nieuwe productieprinter is weer van een ander merk dan de vorige. Die was ook goed, maar de ontwikkelingen staan niet stil. Nu hebben we een Xerox Versant 2100 staan, een behoorlijke jongen. Die levert drukwerkkwaliteit - alleen een echte kenner ziet misschien het verschil. Zelfs onze huisstijlkleur oranje, die berucht moeilijk is om goed af te drukken, komt er uitstekend uit. Die kwaliteit draagt bij aan onze professionele uitstraling, ik ben er absoluut tevreden over.”

Toegevoegde waarde

Even tevreden is Jacques over de service van OSN. “We zijn niet voor niets al jaren klant. De specialisten van OSN bieden echt toegevoegde waarde. Ze zijn deskundig, weten wat er op de markt is, reageren snel en leven de afspraken na, bijvoorbeeld over het verhelpen van storingen. Die zijn er gelukkig niet veel, maar als er iets hapert, zijn ze er snel bij. Wat ik ook prettig vind, is dat ze aandacht voor je hebben. Dat ze weten wie wij zijn en wat er bij ons speelt. Dat leidt ook tot goede adviezen over onze print-, copy- en scanapparatuur.”

Terug naar het overzicht