In gesprek met...
Maarten van der Linden
ICT coordinator Tolsma Grisnich
Bedrijf

Tolsma staat bekend om de innovatieve bewaartechniek die klanten verzekert van het hoogste bewaarrendement. Grisnich is specialist voor klantspecifieke installaties en turnkey projecten voor ontvangst, transport, bunkeropslag, reiniging, sorteren en verpakken van agrarische producten.

Branche

Agrarische dienstverlening

FTE

150+ fte

Website

www.tolsma.com

Terug naar het overzicht keyboard_arrow_right

Vanwege diverse problemen met afdrukken heeft Tolsma OSN benaderd voor een oplossing. Niet alleen heeft OSN samen met Tolsma nagedacht over de soort en plaatsing van Multifunctionals, waarmee een vraagstuk werd opgelost (afdrukken van honderden documenten en pas ophalen wanneer nodig), maar vooral ook over de gewenste functionaliteit ter plekke. Zo kan de MFP die het vaakst gebruikt wordt bijvoorbeeld ook perforeren. Dat staat nu bij de grootgebruikers standaard ingesteld en levert een aanzienlijke hoeveelheid tijdwinst op, plus een netter eindresultaat.

Het productieproces is nu beter gewaarborgd.

Ook is goed nagedacht over de plekken in het bedrijf waar zaken in het hoogseizoen niet stil mogen vallen. De productieprinters die vroeger van diverse merken en soorten waren, zijn nu grotendeels gestandaardiseerd waardoor bij storingen snel geschakeld kan worden of een reserveprinter ingezet kan worden. Daarnaast zijn de mfps voorzien van een voor beheer eenvoudige constructie met slechts één stuurprogramma.

Michael Vaandrager
Accountmanager

Door te standaardiseren en reserveprinters in te zetten zijn storingen snel opgelost en is het operationeel houden van een printerpark eenvoudig.

De door OSN geboden oplossingen hebben gezorgd voor een flinke kostenbesparing. 

Kostentechnisch was de keuze voor OSN snel gemaakt: alleen al door de 3-maandelijkse personeelsboekjes zelf te printen in plaats van door de drukker te laten verwerken, zijn de MFPs binnen 2 jaar al afbetaald.Tolsma werkt nu bijna twee jaar met OSN en heeft nog geen moment spijt gehad. Goed advies, goede apparatuur, goede service, goede prijs. Op termijn zullen dan ook grootformaat printers en -plotters overgezet worden naar OSN.

Terug naar het overzicht