Zarah van Ouwerkerk
HR Manager

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Ben jij opzoek naar een informele organisatie waar het draait om het ontzorgen van de klant? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als Sales Support Medewerker ben je naast nauwkeurig vooral een enthousiaste persoonlijkheid. Je komt te werken in een gezellig team, waarbij hardwerken en plezier maken op een goede manier worden gecombineerd.

Sales Support Medewerker
(36-40 uur per week)

Je houdt je vooral bezig met administratieve werkzaamheden als het controleren van orders en het maken van offertes. Daarnaast heeft jouw functie een commercieel vleugje, waarbij jij de klant adviseert en helpt met vragen over zijn hard- en software oplossingen. Je werkt binnen deze functie nauw samen met je collega’s van inside sales, maar ook met de afdeling inkoop, accountmanagers en de afdeling projecten.

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Ondersteunen van de accountmanagers met administratieve afhandelingen bij de top 200 klanten van OSN;
  • Fungeren als het aanspreekpunt voor klanten voor al hun operationele vragen en klantprocessen;
  • Zorgdragen voor een snelle en efficiënte interne afstemming met betrekking tot klantvragen, klantorders en de daaraan gerelateerde processen;
  • Zorgdragen voor een inhoudelijk kwalitatieve en efficiënte verwerking van prijsopgaven en orders.

Wat krijg je van ons?

Werken bij OSN betekent deel uit maken van een enthousiast team. Je krijgt volop kansen om jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen. Verder krijg je van ons diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden.

Efficiënt en plezierig werken doe je als je tussendoor ook even kan ontspannen. Daarom zijn er voldoende mogelijkheden om even je gedachten te verzetten. Bijvoorbeeld met een potje tafeltennis, FIFA of flipperen.

Jouw profiel:

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en je bent communicatief vaardig. Daarnaast ben je ondernemend, zelfstandig en proactief.

Wie zijn wij? 

Je komt terecht bij een informele organisatie met heldere visie en ambitieuze doelstellingen. Team OSN is gedreven om deze te behalen. Wij werken open, eerlijk en op basis van vertrouwen. Wij maken werken eenvoudiger met innovatieve documentoplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze persoonlijke aanpak, klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en deskundig personeel.

Interesse? 

Zie jij jezelf als onze Sales Support Medewerker en lijkt het je leuk om onderdeel te worden van team OSN? Wij komen graag in contact met jou! Je kunt je sollicitatie sturen naar solliciteren@osn.nl en richten aan Tamara Crain. Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met onze HR-afdeling via 088 4555 013.