Zarah van Ouwerkerk
HR functionaris

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbinnen je jezelf uitstekend kunt ontwikkelen? Wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige:

Stagiair Communicatie

Afgelopen zomer hebben we een tevredenheidsonderzoek gehouden onder alle medewerkers. Daaruit is gebleken dat de interne communicatie verbeterd moet worden om de betrokkenheid onder medewerkers verder te verhogen. Wij zoeken een derdejaars HBO-student (Digitale) Communicatie om onze onderzoeksresultaten te analyseren en aanvullend onderzoek te doen waar nodig. Het doel van de stage is een innovatief communicatieplan opstellen en implementeren. 

De stageopdracht bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Analyse op de resultaten van het medewerkerstevredenheidsonderzoek;
  • Nader onderzoek naar de behoefte van de medewerkers op het gebied van interne communicatie;
  • Opstellen van een communicatieplan;
  • Implementeren van het communicatieplan.

Jouw profiel

Je bent 3e jaar student (Digitale) Communicatie en hebt creatieve ideeën over (online) communicatiemiddelen. Je neemt het initiatief en durft vragen te stellen. 

Wat biedt OSN?

We bieden je een stagevergoeding van € 250,- bruto per maand. Een stage bij OSN betekent deel uit maken van een enthousiast team waarbinnen je veel verantwoordelijkheid krijgt en kansen om te leren. 

Wie zijn wij? 

Onze diensten helpen meer dan 500 organisaties om hun analoge en digitale bedrijfsprocessen te beheersen. Wij maken werken eenvoudiger door het creëren van innovatieve oplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en kundig personeel.

Interesse? 

Herken jij je zelf in het profiel en lijkt het je leuk om OSN te leren kennen? Dan komen wij graag in contact met jou! Je kunt een email sturen naar hrm@osn.nl t.a.v. Pim Scholten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.