Zarah van Ouwerkerk
HR Manager

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Binnen onze Sales afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste, nieuwsgierig aangelegd en zelfstandige:

Stagiair(e) Sales

Je bent beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden voor 4 tot 5 dagen in de week. De startdatum is bespreekbaar in overleg. 

Je leert en draagt bij aan de volgende taken:

  • Ondersteunen van het Sales team bij het beheren van klanten;
  • Zorg dragen voor een snelle en juiste afstemming met betrekking tot klantvragen, klantorders en de daaraan gerelateerde processen;
  • Opstellen en versturen van offertes;
  • Mogelijkheden om salestrajecten op te pakken, naarmate je stage vordert;
  • Mogelijkheid tot het doen van een afstudeeropdracht;
  • Uitzicht op een startersfunctie Sales, binnen team OSN.


Jouw profiel:

Je volgt een HBO opleiding Commerciële Economie, MER, Bedrijfskunde of een andere (commerciële) HBO opleiding. Je hebt affiniteit met Sales en wilt je hierbinnen graag verder ontwikkelen. Je bent een teamspeler en vindt het leuk om binnen een team te werken aan doelstellingen. Daarnaast ben je communicatief sterk en neem je graag het initiatief.

Wat biedt OSN?

Werken bij OSN betekent deel uit maken van een enthousiast team. Je krijgt volop kansen om je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen. Je neemt zelf de regie in handen van je eigen stage of afstuderen. Verder is er ook ruimte voor afleiding. Daag je collega’s eens uit voor een potje tafeltennis of Fifa op de Xbox!

Wie zijn wij?

OSN is een bedrijf met een heldere visie en ambitieuze doelstellingen. Team OSN is gedreven om deze te behalen. Wij werken open, eerlijk en op basis van vertrouwen. Wij maken werken eenvoudiger met innovatieve documentoplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze persoonlijke aanpak, klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en deskundig personeel.

Interesse? 

Zie jij jezelf als onze Sales stagiair(e) of afstudeerder en lijkt het je leuk om onderdeel te worden van team OSN? Wij komen graag in contact met jou! Je kan je sollicitatie sturen naarr solliciteren@osn.nl en richten aan Ardin Schenkel.