Zarah van Ouwerkerk
HR Manager

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Wil jij een uitdagende baan waarbinnen je jezelf uitstekend kunt ontwikkelen? Heb je affiniteit met hardware? Wij nodigen je uit om team OSN te komen versterken!

Wij zijn op zoek naar een communicatief vaardige, gedreven en 'down to earth':

Technisch Servicedesk Medewerker
(32-40 u/pw)

In deze functie ben je onderdeel van de servicedesk. De servicedesk verwerkt orders, ontvangt service calls en maakt de dagplanning voor engineers en installatieprojecten. Samen met je collega's van de servicedesk zorg je ervoor dat onze klanten worden ontzorgd en optimaal worden geholpen.

Wij ontzorgen onze klanten zodat de printers en scanners optimaal werken. Wanneer een machine in storing staat of onderhoud nodig heeft, neemt de klant contact met ons op. Na ontvangst van de storingsmelding gaan wij het probleem, eventueel samen met de klant, telefonisch proberen op te lossen.

Je verantwoordelijkheden bestaan uit:

  • Het technisch analyseren van de machine die een storing vertoont;
  • Het telefonisch contact opnemen met de klant om samen het probleem verder te bespreken en indien mogelijk te verhelpen;
  • Het vaststellen van de benodigde onderdelen om de storing vervolgens over de dragen aan je collega‚Äôs van de planning voor een klantbezoek door een engineer;
  • Het registreren van storingen, het maken van prijsopgave en telefoonaanname.

Jouw profiel:

Je hebt passie voor techniek en MBO werk- en denkniveau. Je bent klantgericht, communicatief vaardig en oplossingsgericht. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken en ben je proactief. Tot slot ben je een teamplayer en beschik je over een positieve, energieke en humorvolle instelling.

Ervaring in de printbranche is fijn, maar geen vereiste. Alle kennis die je nodig hebt brengen wij je bij!

Wat biedt OSN?

Werken bij OSN betekent deel uit maken van een enthousiast team. Je krijgt volop kansen om jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen. Verder krijg je van ons goede arbeidsvoorwaarden en diverse trainingsmogelijkheden, onder andere via de OSN University. 

Wie zijn wij? 

Je komt terecht bij een bedrijf met een heldere visie en ambitieuze doelstellingen. Team OSN is gedreven om deze te behalen. Wij werken open, eerlijk en op basis van vertrouwen. Wij maken werken eenvoudiger met innovatieve documentoplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze persoonlijke aanpak, klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en deskundig personeel.

Interesse? 

Zie jij jezelf in deze functie werken en lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van team OSN? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van een motivatie. Je kunt je sollicitatie sturen per email naar solliciteren@osn.nl en richten aan Sven Verschoor.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.