Zarah van Ouwerkerk
HR Manager

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right

Printen wij over tien jaar nog wel? En als wij helemaal stoppen met printen hoe gaan de bedrijven er dan uit zien? Dit zijn vragen die ons en onze klanten voortdurend bezig houden, en we hebben jou nodig om deze vragen te kunnen beantwoorden. Help ons met ontwikkelen naar vooruitstrevende oplossingen!

Binnen onze Solutionsafdeling zijn wij op zoek naar een communicatief vaardige, klantgerichte en enthousiaste:


 2e Lijns Support Medewerker
(Houten 24-40 u/pw)

De printing wereld verandert snel en dat vraagt om innovatie. Hierdoor staat de afdeling Solutions centraal binnen OSN. Ervaren consultants, software leveranciers en de OSN University gaan jou opleiden tot IT Professional.

Dit ga je doen:

  • Telefonische tweedelijns support verlenen aan onze klanten;
  • Je kwalificeert op basis van impact, urgentie en prioriteit van de issue bij de klant;
  • Je lost samen met de klant de storing remote op;
  • Indien het issue niet direct is op te lossen zet je de vervolg procedure in gang;
  • Alles omtrent het issue leg je zorgvuldig vast in ons informatiesysteem (Evatic).

Wie zijn wij?

Werken bij OSN betekent deel uit maken van een enthousiast team waarbinnen je volop kansen krijgt om je jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen. Wij maken werken eenvoudiger met innovatieve document-oplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en kundig personeel.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een minimaal afgeronde MBO opleiding richting IT en je hebt affiniteit met techniek en software. Vanwege het contact met onze klanten en leveranciers beheers je de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift. Specifieke werkervaring is niet vereist, wij leiden je tenslotte op.

Wat krijg je van ons?

Naast fijne collega’s en prima arbeidsvoorwaarden, krijg je van ons diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden. We gaan jou opleiden tot een echte professional!

Interesse? 

Zie jij jezelf als onze 2e Lijns Support Medewerker en lijkt het je leuk om onderdeel te worden van team OSN? Je kunt je sollicitatie voorzien van motivatie sturen naar solliciteren@osn.nl en richten aan Peter Schutten. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze HR-afdeling via: 088 4555 013.