Zarah van Ouwerkerk
HR-Manager

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen Sales? Ben jij die slagvaardige Accountmanager, die energie en voldoening krijgt van het werven van nieuwe klanten en ga je voor resultaat en succes? Wij komen graag in contact met jou! 

Als Accountmanager New Business ben je vooral verantwoordelijk voor het opbouwen van nieuwe relaties. De verhouding tussen nieuw- en bestaande business ligt op zo’n 70-30. Samen met de algemeen directeur bepaal jij hoe deze verhouding exact wordt. Je komt te werken binnen een salesteam dat bestaat uit 12 collega’s, die werkzaam zijn in verschillende verticals. Samen met dit team zorg jij ervoor dat onze klanten compleet ontzorgt worden. Uiteraard ben je zelf verantwoordelijk voor de contractonderhandelingen en het sluiten van deals.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • het werven van nieuwe klanten en het uitbouwen van dit netwerk;
  • het signaleren van trends en ontwikkelingen in de markt;
  • Realiseren van je verkoopdoelstellingen d.m.v. klantbezoeken, presentaties of demo's;
  • het onderhouden van de contacten met bestaande klanten binnen het MKB(+) segment;
  • het up to date houden van je vak- en productkennis.

Jouw profiel:

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal drie jaar werkervaring als Accountmanager business-to-business, bij voorkeur in de IT-branche. Onderhandelen beheers je als geen ander en het in kaart brengen van uitdagingen en behoeftes van klanten, zijn geen probleem voor jou. Je bent zelfverzekerd, representatief en beschikt over een proactieve houding. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken.

Wat krijg je van ons?

Werken bij OSN betekent deel uit maken van een enthousiast team binnen een informele organisatie. Je krijgt volop kansen om jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen d.m.v. diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden. Verder krijg je van ons goede arbeidsvoorwaarden met auto, laptop en telefoon.

Wie zijn wij? 

Je komt terecht bij een bedrijf met een heldere visie en ambitieuze doelstellingen. Team OSN is gedreven om deze te behalen. Wij werken open, eerlijk en op basis van vertrouwen. Wij maken werken eenvoudiger met innovatieve documentoplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze persoonlijke aanpak, klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en kundig personeel.

Interesse? 

Zie jij jezelf als onze Accountmanager New Business? Wij ontvangen graag jouw sollicitatie voorzien van een motivatie. Je kunt je sollicitatie sturen naar sollicteren@osn.nl en richten aan Pim Scholten. Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met onze HRM-afdeling via 088 4555 013.