Zarah van Ouwerkerk
HR Manager

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbinnen je jezelf uitstekend kunt ontplooien? Ben je ambitieus? Dan nodigen we je uit om OSN te komen versterken!
Binnen onze administratieve afdeling zijn wij op zoek naar een nauwkeurige, leergierige en enthousiaste:

Financieel Administratief Medewerker
(standplaats Houten, 32-40 u/pw)

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de in- en uitgaande factuurstroom en het debiteurenbeheer. De belangrijkste verantwoordelijkheden voor deze functie in dynamische informele omgeving zijn:

  • Inkoopfacturen;
  • Beheren administratie mailbox;
  • Verkoopfacturatie;
  • Debiteurenbeheer;
  • Alle overige voorkomende werkzaamheden op de afdeling.

 

Jouw profiel:

Je hebt een administratieve MBO opleiding afgerond met enkele jaren ervaring op een financiële  afdeling. Je hebt boekhoudkennis en ervaring met procesoptimalisatie is een pré, daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen: nauwkeurig, klantgericht, communicatief vaardig, flexibel en zelfstandig. Het betreft een fulltime functie. 

Wat biedt OSN?

We bieden je een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract, goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Werken bij OSN betekent deel uitmaken van een ervaren en enthousiast team waarbinnen je volop kansen krijgt om jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen. 

Wie zijn wij?

Wij maken werken eenvoudiger met innovatieve documentoplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en kundig personeel.

Interesse?

Herken jij jezelf in het profiel en lijkt het je leuk om bij OSN te komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van een motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie sturen per email naar solliciteren@osn.nl en richten aan Eric van Homoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.