Zarah van Ouwerkerk
HR functionaris

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbinnen je jezelf uitstekend kunt ontplooien? Dan nodigen we je uit om OSN te komen versterken! 
Wij zijn op zoek naar een down to earth en gedreven:

Bid Manager

(Standplaats Houten, 40 u/pw)

Als Bidmanager ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig samenstellen van aanbiedingen t.b.v. RFP’s en Europese aanbestedingen.

Je verantwoordelijkheden zijn:

  • Selecteren en kwalificeren van aanbestedingen op haalbaarheid en slagingskans; 
  • Kwalificeren, organiseren en bewaken van het proces voor de geselecteerde RFP’s en EA’s
  • Organiseren en coördineren van kick-off en voortgangsmeetings;
  • Signaleren van kansen en risico’s binnen de uitvraag;
  • Schrijven van winnende, concrete offerteteksten;
  • Ondersteunen bij schouwbezoeken en presentaties aan relaties en opdrachtgevers; 
  • Bewaken van deadlines en het stellen van prioriteiten om aanbiedingen op tijd in te dienen.
  • Verzamelen van input (zoals prijzen en technische informatie) en zorg dragen voor het up to date houden van de proces- en werkdocumenten; 
 

Jouw profiel:

Je hebt HBO werk- en denkniveau in een commerciële- of bedrijfskundige richting. Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Daarnaast heb je ervaring met RFP’s, EA’s en/of de printing branche. Je bent een stressbestendige en analytische teamspeler met een proactieve instelling. Je hebt uitstekende schrijfvaardigheden in de Nederlandse taal. Je hebt projectmanagementvaardigheden en het vermogen om teams/projecten aan te sturen.

Wat krijg je van ons?

Werken bij OSN betekent deel uit maken van een jong en enthousiast team. Je krijgt volop kansen om jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen. Verder krijg je van ons uitstekende arbeidsvoorwaarden en diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden, onder andere via de OSN University.  

Wie zijn wij? 

Je komt terecht bij een bedrijf met een heldere visie en ambitieuze doelstellingen. Team OSN is gedreven om deze te behalen. Wij werken open, eerlijk en op basis van vertrouwen. Wij maken werken eenvoudiger met innovatieve documentoplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze persoonlijke aanpak, klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en kundig personeel.

Interesse? 

Zie jij jezelf als onze nieuwe Bidmanager? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van een motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie sturen per email naar solliciteren@osn.nl en richten aan Jasper van Hornsveld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.