Zarah van Ouwerkerk
HR functionaris

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Ben jij op zoek naar een volgende stap in je loopbaan? Naar een uitdagende baan waarbinnen je jezelf uitstekend kunt ontplooien? En heb jij echte drive? Dan nodigen we je uit om OSN te komen versterken!
Wij zijn op zoek naar een analytisch en communicatief sterke : 

Junior Bid Manager

Als Bidmanager draag je zelfstandig zorg voor het samenstellen van aanbiedingen t.b.v. RFP’s en Europese aanbestedingen. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan grotendeels uit: 

  • Selecteren en kwalificeren van aanbestedingen op haalbaarheid en slagingskans; 
  • Organiseren en coördineren van kick-off en voortgangsmeetings; 
  • Signaleren van kansen en risico’s binnen de uitvraag; 
  • Schrijven van winnende, concrete offerteteksten; 
  • Vergaren van input (zoals prijzen en technische informatie); 
  • Ondersteunen bij schouwbezoeken en presentaties aan relaties en opdrachtgevers; 
  • Bewaken van deadlines en het stellen van prioriteiten om aanbiedingen op tijd in te dienen. 

Jouw profiel:

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur op commercieel of bedrijfskundig gebied. Je hebt 1 tot 3 jaar werkervaring bij voorkeur met Europese aanbestedingen en/of sales in de printing branche. Je bent een stressbestendige en analytische teamspeler met een proactieve instelling. Je hebt uitstekende schrijfvaardigheden in de Nederlandse taal. Je hebt projectmanagementvaardigheden en het vermogen om teams/projecten aan te sturen. 

Wat biedt OSN?

We bieden je een jaarcontract met uitzicht op een vast contract, uitstekende arbeidsvoorwaarden met diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden. Daarnaast ontvang je een laptop en smartphone. Werken bij OSN betekent deel uit maken van een jong en enthousiast team waarbinnen je volop kansen krijgt om jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen. Bezoek onze website voor meer informatie: www.osn.nl. 

Wie zijn wij? 

Onze diensten helpen meer dan 500 organisaties om hun analoge en digitale bedrijfsprocessen te beheersen. Wij maken werken eenvoudiger met innovatieve documentoplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en kundig personeel. 

Interesse? 

Herken jij je zelf in het profiel en lijkt het je leuk om bij OSN te komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van een motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie sturen per email naar solliciteren@osn.nl en richten aan Zarah van Ouwerkerk. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.