Zarah van Ouwerkerk
HR Manager

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Binnen onze Financiële afdeling zijn wij op zoek naar een communicatief vaardige, oplossingsgerichte en enthousiaste:

Financieel Medewerker

(Standplaats Houten, 32-40 u/pw)

Als financieel medewerker ben je verantwoordelijk voor de debiteuren-, crediteuren- en grootboek-administratie. Daarnaast verzorg je de facturatie en betalingen.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

  • Administratieve ondersteuning financiële afdeling;
  • Crediteurenbewaking;
  • Debiteurenbewaking;
  • Kredietbewaking debiteuren;
  • Boekingen invoeren;
  • Betalingen verzorgen.

 

Jouw profiel:

Je hebt een MBO werk- en denkniveau en minimaal vier jaar ervaring als financieel medewerker. Je bent flexibel, stressbestendig, klantgericht, communicatief vaardig, assertief en zelfstandig. Daarnaast is het stellen van prioriteiten en nauwkeurig werken een must.

Wat krijg je van ons?

Werken bij OSN betekent deel uitmaken van een ervaren en enthousiast team waarbinnen je volop kansen krijgt om jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen. 

Wie zijn wij?

OSN is een bedrijf met een heldere visie en ambitieuze doelstellingen. Team OSN is gedreven om deze te behalen. Wij werken open, eerlijk en op basis van vertrouwen. Uiteraard staan de benodigde middelen klaar om de functie goed uit te kunnen voeren.

Interesse?

Herken jij jezelf in het profiel en lijkt het je leuk om bij OSN te komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van een motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie sturen per email naar solliciteren@osn.nl en richten aan Eric van Homoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.