Zarah van Ouwerkerk
HR functionaris

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Binnen onze afdeling Financiële Administratie  zijn wij op zoek naar een communicatief vaardige en leergierige:

Stage - Financiële Administratie


De Financiële Administratie is verantwoordelijk voor de afhandeling van alle financiële transacties binnen OSN Nederland BV. Processen die hier beheerst en uitgevoerd worden zijn: debiteuren- en crediteurenbeheer, maand- en jaarafsluiting, accountantscontrole en de fiscale aangiften. 

Je leert en draagt bij aan de volgende taken:

  • Controle op grootboekrekening van onze voorraad;
  • Het versturen van herrineringen, nabellen en het up-to-date houden van het debiteuren bestand;
  • Het inboeken van dagafschriften;
  • Het klaarzetten van betaalopdrachten;
  • Het inboeken en coderen van facturen.


Je volgt een MBO niveau 4 opleiding zoals bijvoorbeeld Medewerker Financiële Administratie of Bedrijfsadministrateur. Je hebt een eerste stage al gehad en bent toe aan verdieping. Je bent op zoek naar een stage voor bij voorkeur een periode van 20 weken. Verder durf je vragen te stellen, ben je nieuwsgierig en nauwkeurig.

Wat biedt OSN?

We bieden je een stage vergoeding van € 160,- bruto per maand. Een stage bij OSN betekent deel uit maken van een enthousiast team waarbinnen je kansen krijgt om te leren. Je krijgt de aandacht van collega’s die jou helpen je kennis te vergroten. Een plek waar je ervaring opdoet in de financiële bedrijfsvoering van een organisatie. 

Wie zijn wij? 

Werken bij OSN betekent deel uit maken van een jong en enthousiast team waarbinnen je volop kansen krijgt om je jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen. Wij maken werken eenvoudiger met innovatieve documentoplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en kundig personeel.

Interesse? 

Herken jij je zelf in het profiel en lijkt het je leuk om bij OSN te komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van een motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie sturen per email naar solliciteren@osn.nl en richten aan Eric van Homoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.