Zarah van Ouwekerk
HR functionaris

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Ben je klaar voor een uitdagende baan waarbinnen jij jezelf uitstekend kunt ontplooien, binnen een organisatie waar je snel stappen kunt maken? Heb jij echte drive om nieuwe klanten binnen te halen met de beste propositie op de markt? Dan nodigen we je uit om OSN te komen versterken! 
Binnen onze Sales afdeling zijn wij zijn op zoek naar communicatief vaardig, klantgerichte én commerciële:

Junior Accountmanager

We zoeken iemand die goed binnen ons team past. Het is belangrijker wie jij bent dan wat je hebt gedaan. Je hebt een goed gevoel voor humor, HBO werk- en denkniveau en minimaal 1 tot 3 jaar werkervaring, bij voorkeur in de IT-wereld. Het spel van het onderhandelen vind je interessant en het opbouwen van langdurige relaties is één van jouw kwaliteiten. Je bent inventief, enthousiast, representatief, flexibel en gedreven.

Wat ga je doen? 

De dagelijkse werkzaamheden bestaan vooral uit het samen met je team realiseren van verkoopdoelstellingen. Daarvoor is het belangrijk dat je actief aan je netwerkt bouwt en zelf leads genereerd. De FlexPrint en FlexRent proposities van OSN zijn juist in midden- en kleinbedrijf uniek in de markt. Samen gaan we de markt waarin vaste contracten de norm zijn opschudden. Je werkt zelfstandig aan voorstellen en overeenkomsten en krijgt veel eigen verantwoordelijkheid.

Wat biedt OSN?

Werken bij OSN betekent deel uit maken van een jonge en enthousiaste organisatie waarbinnen je volop kansen krijgt om jezelf te bewijzen. Je draagt je eigen verantwoordelijk en krijgt de mogelijkheid om je kennis te verbreden en verdiepen. Uiteraard staan hier een prima beloning en arbeidsvoorwaarden tegenover.

Wie zijn wij? 

Onze diensten helpen meer dan 500 organisaties om hun analoge en digitale bedrijfsprocessen te beheersen. Wij zijn sterk in het stroomlijnen van informatie binnen organisatie. Van papier tot volledig digitaal en alles daar tussenin. Onze klanten waarderen ons om onze klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en kundig personeel.

Interesse? 

Voldoe je aan de gestelde functie-eisen en lijkt het je leuk om bij OSN te komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Je kunt je sollicitatie sturen per email naar solliciteren@osn.nl en richten aan Remy Tito.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.