Zarah van Ouwerkerk
HR Manager

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Je bent op zoek naar een organisatie waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen in sales en consultancy. Beide interessante vakgebieden met veel overeenkomsten maar ook eigen specialiteiten. Als Junior Sales krijg je een mooi opleidingstraject en de tijd om te bepalen wat jij het meest interessant vind. In een organisatie waar alles draait om het zo goed mogelijk helpen van onze klanten. 

In jouw eerste jaar bij OSN krijg je sales- en consultancytrainingen en leer je de organisatie goed kennen. Je draait direct volledig mee op de inside sales afdeling met veel verantwoordelijkheid en krijgt in de loop van het jaar jouw eigen klantenset. Daarnaast mag je verschillende sales en consultancy trainingen volgen. Aan het einde van het eerste jaar bepalen we samen in welke richting jij gaat doorgroeien. Jouw groeipad ziet er als volgt uit: 

Inside sales-2

ArrowSEArrowSW

            
jr business consultantjr accountmanager
 

Jouw dagelijkse werkzaamheden als Inside Sales zijn: 

  • Ondersteunen van de accountmanagers bij de top 200 klanten van OSN;
  • Het beheren en vergroten van je eigen set klanten;
  • Fungeren als het aanspreekpunt voor klanten voor al hun operationele vragen;
  • Zorgdragen voor een snelle en efficiënte afstemming met betrekking tot klantvragen, klantorders en de daaraan gerelateerde processen;
  • Zorgdragen voor een kwalitatieve en efficiënte verwerking van prijsopgaven en orders;
  • Het proactief onderhouden van contacten met klanten én leveranciers.


Wat krijg je van ons?

Werken bij OSN betekent deel uit maken van een enthousiast team. Je krijgt volop kansen om jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen. Verder krijg je van ons diverse opleiding- en trainingsmogelijkheden.

Efficiënt en plezierig werken doe je als je tussendoor ook even kan ontspannen. Daarom zijn er voldoende mogelijkheden om even je gedachten te verzetten. Bijvoorbeeld met een potje tafeltennis, FIFA of flipperen. 

Ontspannenwerken1

 Jouw profiel:

Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau. Je hebt affiniteit met IT, bent enthousiast en communicatief vaardig. Daarnaast ben je ondernemend, zelfstandig en proactief.

Interesse? 

Lijkt het je leuk om onderdeel te worden van team OSN? Wij komen graag in contact met jou! Je kunt je sollicitatie sturen naar solliciteren@osn.nl en richten aan Tamara Crain. Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met onze HR-afdeling via 088 4555 013.