Zarah van Ouwerkerk
HR functionaris

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Ben jij een doorzetter en op zoek naar een uitdagende baan waarbinnen je jezelf uitstekend kunt ontwikkelen? Dan nodigen we je uit om OSN te komen versterken!
Wij op zoek naar een enthousiaste, resultaatgerichte en communicatief vaardige:

Magazijnmedewerker

Je maakt onderdeel uit van het operationele team. Werken in het magazijn van OSN betekent werken in een dynamische en informele omgeving. 

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit installatie en inrichting van:

  • Orderpicken;
  • Het schoon en netjes houden van het magazijn;
  • Het uitpakken en verwerken van binnengekomen goederen;
  • Het laden en lossen van voertuigen.

 
Je bent leergierig, enthousiast en wil graag aan de slag. Als je enige ervaring in een magazijn hebt of je hebt een heftruckcertificaat is dat mooi meegenomen. Verder ben je in het bezit van de volgende eigenschappen: je bent een teamplayer, je beheerst de Nederlandse taal goed, je bent zorgvuldig en je kunt zelfstandig werken. Je woont in omgeving van Houten en bent vijf dagen in de week beschikbaar.   

Wat biedt OSN?

We bieden je een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract en prima arbeidsvoorwaarden.
Werken bij OSN betekent deel uit maken van een jong en enthousiast team waarbinnen je volop kansen krijgt om jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen. Deze functie is voor 20 uur per week.

Wie zijn wij? 

Onze diensten helpen meer dan 500 organisaties om hun analoge en digitale bedrijfsprocessen te beheersen. Wij maken werken eenvoudiger met innovatieve documentoplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en personeel.

Interesse? 

Herken jij je zelf in het profiel en lijkt het je leuk om bij OSN te komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van een motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie sturen per email naar solliciteren@osn.nl en richten aan Ed van Duijn. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.