Zarah van Ouwerkerk
HR functionaris

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Binnen onze administratieve afdeling zijn wij op zoek naar een nauwkeurige, leergierige en enthousiaste:

Medewerker Contractadministratie -tijdelijk-

(Standplaats Houten, 24-32 u/pw voor 6 maanden)

De afdeling Contractadministratie is verantwoordelijk voor het inrichten van nieuwe contracten, het beheren van bestaande contracten en de facturatie aan onze klanten.

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor registratie van tellerstanden, uitgaande facturatiestroom en het doorvoeren van mutaties. Je voert je werkzaamheden zelfstandig uit. Je werkt nauw samen met je collega’s van Contractadministratie maar ook met de afdeling Sales en Services.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • Het inrichten van nieuwe en bestaande contracten;
  • Het beheren van de contractfacturatie;
  • Het verzorgen van de contractadministratie;
  • Het opvragen, controleren en invoeren van tellerstanden;
  • Alle overige voorkomende werkzaamheden op de afdeling. 


Wie zijn wij?

Wij maken werken eenvoudiger met innovatieve documentoplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en kundig personeel.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een afgeronde MBO niveau 4 opleiding. Minimaal twee jaar werkervaring met administratieve taken. Kennis van en ervaring met Outlook, Word en Excel. Kennis van en ervaring met Evatic en Printfleet is een pré. Je hebt een pro-actieve mentaliteit en je kunt prioriteiten stellen en goed omgaan met ad-hoc werkzaamheden.

Wat krijg je van ons?

Werken bij OSN betekent deel uit maken van een jong en enthousiast team waarbinnen je volop kansen krijgt om je jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen.

Interesse? 

Herken jij je zelf in het profiel en lijkt het je leuk om bij OSN te komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van een motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie sturen per email naar solliciteren@osn.nl en richten aan Simone van Dijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.