Zarah van Ouwerkerk
HR Manager

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdaging? Maak jij daarbij het verschil? Dan nodigen wij jou graag uit om team OSN te komen versterken!

Binnen onze administratieve afdeling zijn wij op zoek naar een nauwkeurige, leergierige en enthousiaste:

Medewerker Contractadministratie -tijdelijk-

(Standplaats Houten, 16-20 u/pw voor 6 maanden)

De afdeling Contractadministratie is verantwoordelijk voor het inrichten van nieuwe contracten, het beheren van bestaande contracten en de facturatie aan onze klanten.

Als medewerker Contractadministratie ben je verantwoordelijk voor de uitgaande facturatiestroom, registratie van tellerstanden en het doorvoeren van mutaties. Je voert je werkzaamheden zelfstandig uit, maar er wordt nauw samengewerkt met je collega’s van Contractadministratie. Ook schakel je regelmatig met de afdelingen Sales en Services.

Je verantwoordelijkheden bestaan uit:

  • Het inrichten van nieuwe en bestaande contracten;
  • Het beheren van de contractfacturatie;
  • Het verzorgen van de contractadministratie;
  • Het opvragen, controleren en invoeren van tellerstanden;
  • Alle overige voorkomende werkzaamheden op de afdeling. 


Jouw profiel:

Je hebt een afgeronde MBO niveau 4 opleiding. Minimaal twee jaar werkervaring met administratieve taken. Daarnaast beschik je over kennis van en ervaring met Outlook, Word en Excel. Kennis en ervaring met Evatic en Printfleet is een pré. Je beschikt over een proactieve mentaliteit en kan goed prioriteiten stellen. Ook het omgaan met ad-hoc werkzaamheden schrikt jou niet af. Tot slot beschik je over een positieve en energieke instelling.

Wat biedt OSN?

Werken bij OSN betekent deel uitmaken van een enthousiast team. Je krijgt volop kansen om jezelf te bewijzen en je eigen verantwoordelijkheid te dragen. Bezoek eens onze website voor meer informatie: www.osn.nl.

Wie zijn wij?

Je komt terecht bij een bedrijf met een heldere visie en ambitieuze doelstellingen. Team OSN is gedreven om deze te behalen. Wij werken open, eerlijk en op basis van vertrouwen. Wij maken werken eenvoudiger met innovatieve documentoplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze persoonlijke aanpak, klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en deskundig personeel.

Interesse? 

Herken jij je zelf in het profiel en lijkt het je leuk om team OSN te komen versterken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van een motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie sturen per email naar solliciteren@osn.nl en richten aan Simone van Dijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.