Zarah van Ouwerkerk
HR Manager

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbinnen je jezelf uitstekend kunt ontplooien? maak jij het verschil? Dan nodigen we je uit om team OSN te komen versterken!

Binnen onze IT-afdeling zijn wij op zoek naar een communicatief vaardige, klantgerichte en enthousiaste:

PrintFleet Beheerder

                                                             (Standplaats Houten, 40 u/pw)

Als PrintFleet beheerder ben je verantwoordelijk voor het functioneel en technisch ondersteunen van zowel klanten als collega’s binnen de applicatie. Je zorgt ervoor dat klanten de applicatie probleemloos kunnen gebruiken. Daarnaast ben je de aangewezen persoon voor alle functionele en technische vragen omtrent PrintFleet.

Je verantwoordelijkheden bestaan uit:

  • Binnenkomende calls verwerken;
  • Client applicatie van klanten controleren en actief houden;
  • Ondersteuning bieden aan klanten;
  • Inregelen en verbeteren van werkprocessen;
  • Opstellen en beheren van documentatie; 
  • Back-up functie voor overige automatisering.


Jouw profiel:

Je hebt MBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar werkervaring in een ICT-functie. Daarnaast ben je ondernemend en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Uiteraard beschik je over een sterke servicegerichte instelling en ben je oplossings- en resultaatgericht. Je bent een teamplayer en je staat met beide benen op de grond. Tot slot kan je je inleven in verschillende doelgroepen en beschik je over een positieve en energieke instelling.

Wat biedt OSN?

Werken bij OSN betekent deel uit maken van een enthousiast team. Je krijgt volop kansen om jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen. Verder krijg je van ons goede arbeidsvoorwaarden en diverse trainingsmogelijkheden, onder andere via de OSN University.  

Wie zijn wij?

Je komt terecht bij een bedrijf met een heldere visie en ambitieuze doelstellingen. Team OSN is gedreven om deze te behalen. Wij werken open, eerlijk en op basis van vertrouwen. Wij maken werken eenvoudiger met innovatieve documentoplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze persoonlijke aanpak, klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en deskundig personeel.

Interesse? 

Herken jij jezelf in het profiel en lijkt het je leuk om team OSN te komen versterken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van een motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie sturen per email naar solliciteren@osn.nl en richten aan Eric van Homoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.