Zarah van Ouwerkerk
HR functionaris

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbinnen je jezelf uitstekend kunt ontplooien? Dan nodigen we je uit om OSN te komen versterken!
Binnen onze service afdeling zijn wij op zoek naar een communicatief vaardige, gedreven en enthousiaste: 

Project Coördinator

De Project Coördinator verzorgt de projectadministratie en maakt de dagplanning voor installatieprojecten en betrokken medewerkers op de afdelingen logistiek en technische dienst. In deze functie ben je een spin in het web die deze processen beheerst. Je brengt ervaring mee waardoor klanten en collega’s op jou kunnen bouwen. Samen met je collega van afdeling plannen en de projectmanager zorg je ervoor dat onze klanten worden ontzorgd.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit: 

  • Bewaken van budget, scope en tijd;
  • Binnenkomende orders, facturen en calls verwerken; 
  • Het inplannen van de Technische Dienst medewerkers;
  • Het verzorgen van de projectadministratie;
  • Klanten en collega’s informeren over de status van projecten; 
  • Telefoon beantwoorden, gestelde vragen afhandelen en de follow-up regelen.

Jouw profiel:

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en ervaring met Projectadministratie. Daarnaast ben je communicatief vaardig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Uiteraard beschik je over planmatige kwaliteiten en ben je oplossing- en resultaatgericht. Je bent een teamplayer, klantgericht en je staat met beide benen op de grond. Tot slot kan je je inleven in verschillende doelgroepen, ben je integer en beschik je over een positieve, energieke en humorvolle instelling.

Wat biedt OSN?

We bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met uitzicht op verlenging. OSN heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden en diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden. Werken bij OSN betekent deel uit maken van een jong en enthousiast team waarbinnen je volop kansen krijgt om jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen. Deze vacature is voor 32-40 uur per week.

Wie zijn wij? 

Onze diensten helpen meer dan 500 organisaties om hun analoge en digitale bedrijfsprocessen te beheersen. Wij maken werken eenvoudiger met innovatieve documentoplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en kundig personeel. 

Interesse? 

Herken jij je zelf in het profiel en lijkt het je leuk om bij OSN te komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van een motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie sturen per email naar solliciteren@osn.nl en richten aan Ed van Duijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.