Zarah van Ouwerkerk
HR Manager

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbinnen je jezelf uitstekend kunt ontplooien? Ben je ambitieus? Dan nodigen we je uit om team OSN te komen versterken! Binnen onze service afdeling zijn wij op zoek naar een communicatief vaardige, gedreven en enthousiaste:

Projectcoördinator
(Houten 32-40 u/pw)

De Projectcoördinator verzorgt de projectadministratie en maakt de (dag)planning voor de Medewerkers Technische Dienst en de installatieprojecten. In deze functie ben je een spin in het web die deze processen begeleid en bewaakt. Je brengt ervaring mee waardoor klanten en collega’s op jou kunnen bouwen. Samen met je collega van afdeling planning en de Projectmanager zorg je ervoor dat onze klanten worden ontzorgd.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • Het inplannen van de Medewerkers Technische Dienst en Logistiek;
  • Het maken, begeleiden en bewaken van de planning voor de verschillende projecten;
  • Het verzorgen van de projectadministratie;
  • Klanten en collega's informeren over de status van projecten;
  • Binnenkomende orders, facturen, e-mails en calls verwerken;
  • Telefoon beantwoorden, gestelde vragen afhandelen en de follow-up regelen;
  • Bewaken van budget, scope en tijd.

Jouw profiel:

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en ervaring met Projectadministratie. Daarnaast ben je communicatief vaardig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Uiteraard beschik je over planmatige kwaliteiten en ben je oplossing- en resultaatgericht. Je bent een teamplayer, klantgericht en staat met beide benen op de grond. Tot slot kan je je inleven in verschillende doelgroepen, ben je integer en beschik je over een positieve, energieke en humorvolle instelling.

Wat krijg je van ons?

Werken bij OSN betekent deel uit maken van een jong en enthousiast team. Je krijgt volop kansen om jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen. Verder krijg je van ons uitstekende arbeidsvoorwaarden en diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden, onder andere via de OSN University.

Wie zijn wij? 

OSN Nederland BV is een snel groeiende, succesvolle organisatie die zich bezig houdt met levering en onderhoud van multifunctionele printers. Ook richt OSN zich op het adviseren, installeren en onderhouden van software op het gebied van digitale documentverwerking. Voornamelijk het MKB en (semi)overheid behoren tot de klanten van OSN.

Interesse? 

Zie jij jezelf als onze nieuwe Projectcoördinator? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Je kunt je sollicitatie sturen per email naar solliciteren@osn.nl en richten aan John Konijnenberg. Als je vragen hebt kan je contact opnemen met Ardin Schenkel via 088 4555 013.