Zarah van Ouwerkerk
HR-Manager

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbinnen je jezelf uitstekend kunt ontplooien? Dan nodigen we je uit om OSN te komen versterken! 
Binnen onze Sales afdeling zijn wij zijn op zoek naar een communicatief vaardig, klantgerichte én commerciële:

Senior Accountmanager

Als Senior Accountmanager ben je bent verantwoordelijk voor de verkoop van documentoplossingen, multifunctionals, e.d. aan nieuwe prospects en bestaande relaties. Je richt je in deze functie voornamelijk op de major accounts van OSN Nederland B.V.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • het realiseren van de verkoopdoelstellingen;
  • het onderhouden van de contacten met de bestaande klanten;
  • het actief uitbouwen van de klantenkring;
  • het up to date houden van je kennis;
  • samen met je sales collega's werk je planmatig aan de groei van de omzet, met als doel het marktaandeel vergroten;
  • het uitwerken van de behoeftes van de klant waarna je de offertes en overeenkomsten opstelt;
  • het signaleren van trends en ontwikkelingen in de markt en dit terugkoppelen naar de interne organisatie.

Jouw profiel:

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal vijf jaar werkervaring als buitendienst accountmanager bij voorkeur in de B2B ICT branche. Het spel van het onderhandelen beheers je als geen ander en het opbouwen van langdurige relaties is één van jouw kwaliteiten. Je bent inventief, enthousiast, representatief, flexibel en gedreven. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken en hebt een commerciële pro-actieve werkmentaliteit. 

Wat biedt OSN?

We bieden je een jaar contract met uitzicht op een vast contract, uitstekende arbeidsvoorwaarden met bonusstructuur, diverse opleiding- en trainingsmogelijkheden. Daarnaast ontvang je een auto, laptop en smartphone. Werken bij OSN betekent deel uit maken van een jong en enthousiast team waarbinnen je volop kansen krijgt om jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen. Uiteraard staat hier een prima beloning tegenover. Bezoek onze website voor meer informatie: www.osn.nl.

Wie zijn wij? 

Onze diensten helpen meer dan 500 MKB+ organisaties om hun analoge en digitale bedrijfsprocessen te beheersen. Wij maken werken eenvoudiger door het creëren van innovatieve oplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en kundig personeel.

Interesse? 

Voldoe je aan de gestelde functie-eisen en lijkt het je leuk om bij OSN te komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Je kunt je sollicitatie sturen per email naar hrm@osn.nl en richten aan Zarah.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.