Zarah van Ouwerkerk
HR functionaris

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Binnen onze afdeling Services zijn wij op zoek naar een communicatief vaardige en leergierige:

Stagiair(e) - Receptionist


De receptie is onderdeel van ons Serviceteam. Het serviceteam is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met service en onderhoud van de printers en multifunctionals bij onze klanten. 

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit installatie en inrichting van:

  • Telefoonaanname; luisteren, samenvatten, doorvragen en de juiste actie ondernemen;
  • Het ontvangen van de bezoekers;
  • Licht administratieve werkzaamheden;
  • Bestellen van kantoorartikelen, koffie- en lunchbenodigdheden.

Je volgt een MBO niveau 2/3 opleiding zoals bijvoorbeeld secretaresse. Je hebt een eerste stage al gehad en bent toe aan verdieping. Je bent op zoek naar een stage voor bij voorkeur een periode van 20 weken. Verder durf je vragen te stellen, ben je nieuwsgierig en nauwkeurig.

Wat biedt OSN?

We bieden je een stage vergoeding van € 160,- bruto per maand. Een stage bij OSN betekent deel uit maken van een enthousiast team waarbinnen je kansen krijgt om te leren. Je krijgt de aandacht van collega’s die jou helpen je kennis te vergroten. 

Wie zijn wij? 

Werken bij OSN betekent deel uit maken van een jong en enthousiast team waarbinnen je volop kansen krijgt om je jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen. Wij maken werken eenvoudiger met innovatieve documentoplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en kundig personeel.

Interesse? 

Herken jij je zelf in het profiel en lijkt het je leuk om bij OSN te komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van een motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie per email sturen naar solliciteren@osn.nl en richten aan Ed van Duijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.