Zarah van Ouwerkerk
HR functionaris

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbinnen je jezelf uitstekend kunt ontplooien? Dan nodigen we je uit om OSN te komen versterken! 
Wij op zoek naar een enthousiaste, gedreven en communicatief vaardige:

Technisch helpdeskmedewerker


Als technisch helpdeskmedewerker is het aan jou om de storingsmelding van de klant juist te beoordelen en te kwalificeren. Lukt dit niet, dan gaat er een engineer naar de klant toe om het probleem te verhelpen.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • Het technisch analyseren van de machine die een storing vertoont;
  • Het telefonisch contact opnemen met de klant om samen het probleem verder te bespreken en indien mogelijk te verhelpen;
  • Het vaststellen van de benodigde onderdelen om de storing vervolgens over de dragen aan je collega’s van de planning voor een klantbezoek door een engineer;
  • Het registreren van storingen, het maken van prijsopgave en telefoonaanname.

Je hebt passie voor techniek en minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding. We zijn op zoek naar iemand die over de volgende eigenschappen beschikt; klantgericht, communicatief vaardig, oplossingsgericht en zelfstandig. 

Wat biedt OSN?

De OSN University zorgt voor een goed inwerkprogramma. Onderdelen hiervan zijn interne technische trainingen en trainingen bij onze partners zoals HP, Lexmark, Canon en Xerox. We bieden je een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract, goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Dit betreft een fulltime functie. 

Wie zijn wij? 

Onze diensten helpen meer dan 500 organisaties om hun analoge en digitale bedrijfsprocessen te beheersen. Wij maken werken eenvoudiger met innovatieve documentoplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en kundig personeel. 

Interesse? 

Herken jij je zelf in het profiel en lijkt het je leuk om bij OSN te komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van een motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie sturen per email naar solliciteren@osn.nl en richten aan Ed van Duijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.