Zarah van Ouwerkerk
HR functionaris

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Voor onze serviceafdeling zijn wij op zoek naar een communicatief vaardige en enthousiaste: 

Servicedesk medewerker


Als Servicedesk Medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klant die een, technisch, probleem bij ons aangemeld heeft. Je inventariseert het probleem en lost dit indien mogelijk op. Lukt dit niet dan kan je terug vallen op de kennis van je collega’s of fabrikanten. Je werkt samen met een enthousiast team en jullie zorgen er voor dat alle klanten geholpen worden en tevreden blijven.

Kan je het probleem niet telefonisch verhelpen dan beoordeel je welke onderdelen er nodig zijn. Je zet de call dan door naar de afdeling planning zodat er de volgende dag een engineer op locatie gaat, met de door jou geadviseerde onderdelen, om daarmee het probleem te verhelpen.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • Het te woord staan van klanten;
  • Het analyseren van de machine die een storing vertoont;
  • Het telefonisch contact opnemen met de klant om samen het probleem verder te bespreken en indien mogelijk te verhelpen;
  • Het vaststellen van de benodigde onderdelen om de storing vervolgens over te dragen aan je collega’s van de planning voor een klantbezoek door een engineer.

Jouw profiel:

Je hebt een MBO niveau 4 opleiding afgerond een passie voor techniek. Je gaat graag klantgericht te werk en bent een echte teamplayer. Je kan oplossingsgericht denken en bent communicatief vaardig. Het betreft een fulltime functie. 

Wat krijg je van ons?

Wij gaan jou opleiden tot een echte professional. Denk hierbij aan interne technische trainingen en trainingen bij onze partners zoals HP, Lexmark, Canon en Xerox. We bieden je goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Dit is hoe jou groeipad eruit komt te zien:

Groeipad_iconen    Servicedesk medewerker           Senior servicedesk medewerker              Young IT-professional

Wie zijn wij? 

Werken bij OSN betekent deel uit maken van een jong en enthousiast team waarbinnen je volop kansen krijgt om jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen. Wij maken werken eenvoudiger met innovatieve documentoplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en kundig personeel. 

Interesse? 

Herken jij je zelf in het profiel en lijkt het je leuk om bij OSN te komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van een motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie per email sturen naar solliciteren@osn.nl en richten aan Ed van Duijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.