Zarah van Ouwerkerk
HR Manager

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Ben jij communicatief vaardig en op zoek naar een leuke baan? Dan nodigen we je uit om OSN te komen versterken!
Voor onze receptie zijn wij opzoek naar een:

Tijdelijke receptionist(e)
32-40 uur tot september

De receptie is onderdeel van ons Serviceteam. Het serviceteam is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met service en onderhoud van de printers en multifunctionals bij onze klanten. Als receptionist(e) ben je onder andere verantwoordelijk voor het behandelen van de binnenkomende telefoonoproepen, ontvangen van bezoekers en het uitvoeren van licht administratieve werkzaamheden. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit: 

  • Telefoonaanname; luisteren, samenvatten, doorvragen en de juiste actie ondernemen; 
  • Bestellen van kantoorartikelen, koffie- en lunchbenodigdheden;
  • Het ontvangen van de bezoekers; 
  • Licht administratieve werkzaamheden. 

Jouw profiel:

Je hebt een havo of vwo opleiding afgerond en enige werkervaring. Je bent communicatief vaardig, flexibel en zelfstandig. 

Wat biedt OSN?

Werken bij OSN betekent deel uit maken van een jong en enthousiast team waarbinnen je volop kansen krijgt om jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen. 

Wie zijn wij?

Onze diensten helpen meer dan 500 organisaties om hun analoge en digitale bedrijfsprocessen te beheersen. Wij maken werken eenvoudiger met innovatieve documentoplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en kundig personeel.

Interesse?

Voldoe je aan de gestelde functie-eisen en lijkt het je leuk om bij OSN te komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Je kunt je sollicitatie richten aan Ed van Duijn per e-mail:  solliciteren@osn.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.