Zarah van Ouwerkerk
HR functionaris

Solliciteren?
Mail naar solliciteren@osn.nl

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures keyboard_arrow_right
Printen wij over tien jaar nog wel? En als wij helemaal stoppen met printen hoe gaan de bedrijven er dan uit zien? Dit zijn vragen die ons en onze klanten voortdurend bezig houden, en we hebben jou nodig om deze vragen te kunnen beantwoorden. Help ons met ontwikkelen naar vooruitstrevende oplossingen en dan helpen wij jou door je op te leiden en te laten doorgroeien naar Business Consultant.
Binnen onze Solutionsafdeling zijn wij zijn op zoek naar een communicatief vaardige, klantgerichte en enthousiaste:

Young IT Professional

De printing wereld verandert de laatste jaren snel en dat vraagt om innovatie. Jij gaat ons helpen met het ontwikkelen en implementeren van nieuwe mogelijkheden, en in ruil daarvoor gaan wij jou opleiden en laten we jou doorgroeien. Als jij wilt leren en ambitie hebt bieden we jou graag een opleiding aan met de mogelijkheid tot het behalen van je MCSA certificaat. Je gaat ook op pad met onze Accountmanagers om ze te voorzien van technische kennis om op die manier een goed voorstel te kunnen maken voor onze klant.  

Wie zijn wij?

Werken bij OSN betekent deel uit maken van een jong en enthousiast team waarbinnen je volop kansen krijgt om je jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen. Wij maken werken eenvoudiger met innovatieve documentoplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is. Onze klanten waarderen ons om onze klantgerichtheid, duidelijkheid, flexibiliteit en kundig personeel.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een minimaal afgeronde MBO opleiding richting IT. Vanwege het contact met onze klanten en leveranciers beheers je de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift. Het zou mooi zijn als je in bezit bent van een rijbewijs en anders bereid bent om hem te halen. Specifieke werkervaring is niet vereist. 

Wat krijg jij van ons?

Om je werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren krijg je van ons een auto, smartphone en laptop. Je krijgt van ons de mogelijkheid om je door te ontwikkelen en te blijven leren, dit in de vorm van opleidingen en cursussen. We gaan jou opleiden tot een echte professional! Hieronder kan je zien hoe jouw groeipad er uit kan komen te zien:

Groeipad_iconen
     Young IT professional                         Technisch consultant                          Business consultant

Interesse? 

Herken jij je zelf in het profiel en lijkt het je leuk om bij OSN te komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van een motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie per email sturen naar solliciteren@osn.nl en richten aan Peter Schutten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.