Onze cultuur

Wij vertellen elkaar hoe het zit en kunnen echt creatief zijn omdat we eerlijk zijn tegen elkaar. Het in stand houden van het status quo past niet bij ons. Trots, behulpzaam, zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk en klantgericht.

Werken bij OSN is....

Dit vinden je nieuwe collega's ervan

Als Solution consultant ben ik iedere dag bezig met klanten en klanttevredenheid. Dit is precies wat er op de eerste plek komt bij alle collega’s van OSN. Binnen OSN krijg je de kans jezelf te ontwikkelen en mee te helpen met het verbeteren van de organisatie. Dit samen met een goede werksfeer in een jong team, maakt dat ik het erg fijn vind om onderdeel te zijn van OSN.

Bert Menninga
Solution Consultant

Inmiddels ben ik al meer dan 13 jaar werkzaam bij OSN. Ze gaven me alle vrijheid en verantwoordelijkheid om een mooie logistieke afdeling te creëren. Omdat we een groeiende organisatie zijn, is er geen jaar hetzelfde en dat maakt je werk uitdagend. Door met een team van enthousiaste collega’s om je heen goede prestatie neer zetten, blijft het leuk om met en voor OSN te werken.

Stan de With
Teamleider Logistiek

OSN is een no-nonsense bedrijf. Je hebt bij OSN de vrijheid om op je eigen manier, je functie zo goed mogelijk in te vullen. Samen met een team van slimme, buitengewoon gedreven OSN’ers bouwen aan hetzelfde doel: de grootste en aller-aller beste worden in de markt.

Stefan Willems
Accountmanager

Met klanten meedenken hoe zij werkprocessen beter en efficiënter kunnen inrichten en daardoor beter in staat zijn om hun doelen te behalen, is enorm inspirerend. Door de open cultuur en korte lijnen maakt OSN het voor mij mogelijk om dit richting relaties echt waar te maken.

Toine Huijsen
Accountmanager

Flexibiliteit, ambitie en daadkracht zijn voor mij de kernwoorden van OSN. Dit ervaar ik dagelijks als medewerker van deze fijne organisatie.

Jasper van Hoornsveld
Bid Manager

Als Solution Consultant mag ik meedenken in oplossingen voor diverse klanten wat, het werk afwisselend en uitdagend maakt. Ook krijg ik bij OSN de kans om mezelf te ontwikkelen. Daarnaast is OSN een flexibel bedrijf en er heerst een goede onderlinge werksfeer en samenwerking met collega’s.

Bastiaan Oosterman
Solution Consultant

OSN is een jong en dynamisch bedrijf waar je jezelf kunt ontwikkelen en waar eigen ondernemerschap op prijs wordt gesteld.

Anton den Braven
Hoofd Inkoop

Bij OSN staat de ontwikkeling van medewerkers centraal, dit heb ik zelf ook ondervonden. Iedere uitdaging die ik leuk vind, heb ik mogen aanpakken. Zo hou ik me naast HR ook bezig met milieu- en kwaliteitsdoelstellingen en veiligheid binnen OSN. Dit maakt mijn werk nog leuker en uitdagender. Wij willen het maximale uit de medewerker halen en ervoor zorgen dat de medewerker het maximale uit de organisatie kan halen.

Zarah van Ouwerkerk
HR Manager

OSN is een inspirerende, platte organisatie met korte communicatielijnen waar iedereen meedenkt met het bouwen en realiseren van oplossingen. De collega’s waarmee ik samen werk zijn zeer talentvol, passievol en gemotiveerd, wat heel aanstekelijk werkt

Peter Schutten
Business Consultant

Samen groeien

Bij OSN staat de ontwikkeling van medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen. Daarom maken wij samen een helder groeipad en krijgt iedereen de ruimte om uitdagingen aan te pakken. Hierdoor blijft het uitdagend en kunnen we samen blijven groeien.

Vacatures

Sales
Junior sales consultant
Bekijk vacature navigate_next
Sales
Accountmanager New Business
Bekijk vacature navigate_next
Sales
Senior accountmanager
Bekijk vacature navigate_next